10 st rådgivare (kundtjänst) till Swedbank i Piteå

Swedbank · Försäljning · 30 sept

Om jobbet

Vill du jobba inom kundtjänst med bra kollegor och stöttande chefer? Vi söker 10 personer med intresse för ekonomi och service!

Till hösten behöver vi förstärka vårt team på Swedbank med 10 personer inom kundtjänst. Här kommer du till en organisation som sätter kunden främst och som har en tydlig vision om ett bemötande som alltid utgår från värderingarna - enkel, öppen och omtänksam. Vi söker dig som tycker att kundnöjdhet är lika viktigt som trygga anställningsvillkor och en gedigen introduktion för egen del.

Ansök jobbet snabbt och enkelt i din mobil redan idag utan personligt brev. Välkommen till vårt team på Swedbank!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedbanks kundcenter i Piteå får du nu möjligheten att starta din interna karriär på en av Sveriges största banker. Här kommer du till en arbetsplats som våra medarbetare lyft fram som mycket trivsam, med vänlig atmosfär och mysiga lokaler. Du kommer arbeta med duktiga kollegor och chefer som tillsammans jobbar för att nå en kundnöjdhet i världsklass. Arbetet präglas av stort kundfokus där kundservice, kundupplevelse och bemötande alltid står i centrum. För att du ska lyckas på bästa sätt i din roll erbjuds du också en introduktionsutbildning på tre veckor.

Du blir anställd som konsult av oss på TNG och chanserna för vidare anställning hos Swedbank är goda. TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och för oss är det oerhört viktigt att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Det innebär att du omfattas av kollektivavtalets villkor för lön, försäkringar, tjänstepension och semester. TNG har sedan länge också ett nära samarbete och dialog med Swedbank vilket utgör en stabil grund i din anställning.

Du omfattas även av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård och givetvis har du en dedikerad konsultchef som stöttar dig löpande.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som medarbetare på kundtjänst hos Swedbank kommer du
  • svara på frågor som rör kundernas vardagsekonomi
  • informera om bankens produkter och tjänster och svara på frågor om dessa
  • coacha kunderna till att använda bankens digitala tjänster
  • med lyhördhet och proaktivitet ge alla kunder ett effektivt samtal med hög kvalitet där du ger råd och tips om den bästa lösningen för kunden utifrån kundens behov
Du kommer att ingå i en grupp där din chef coachar dig till att utvecklas och att nå dina mål. Lika viktigt är ditt bidrag till att nå gruppens gemensamma mål.

Rollen innebär i korthet
  • I kundtjänst-teamet personlig service tar du emot samtal från bankens alla privatkunder och hjälper dem med deras ärenden, samt ger råd och tips.
  • Jobben är långsiktiga och du arbetar i Swedbanks kundcenter, med placering på Furunäset i Piteå. Start kommer att vara i slutet av september och anställningen börjar med en utbildning på tre veckor.
  • Arbetstiderna är schemalagda och kan fördelas på alla veckodagar (inklusive vissa helger) mellan kl 06:45 - 23:15. Jobben är heltid.
VEM ÄR DU?

Det viktigaste för oss är vad du kan och vill göra framåt. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av kundbemötande och service och vet att du är bra på det. Det är naturligt för dig att bemöta människor med olika behov. Du har ett intresse för ekonomi och håller dig uppdaterad på din omvärld. Har du också lätt för att lära dig teknik och system, då det har stort fokus i vår service till kunderna, så är det ett plus!

Varmt välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

Sök då enkelt med CV eller din Linkedin-profil. Vi behöver inget personligt brev - utan motivera i vårt ansökningsformulär varför du är intresserad av jobbet.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos Swedbank. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Piteå
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Försäljning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundservice
Kundtjänst
Kontakt

Ring Hendrik Christiansson, 070-9378702

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 sept

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.