Platschef till Piteå

Platschef till Piteå

Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges gator och vägar samt annan infrastruktur. Vi söker dig som är intresserad av nya utmaningar och vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet i Svevia.

Om tjänsten
Som platschef är ditt ansvar att planera, driva och följa upp egna projekt med ansvar för personal-, ekonomi-, arbetsmiljö- och kvalitetsfrågor. Du har dagliga kontakter med dina medarbetare, kunder och leverantörer vilket ställer stora krav på samarbetsvilja och kommunikativ förmåga. Du arbetar också med marknad och kunder samt förväntas leda, motivera och engagera din personal till utveckling. För oss är du som platschef en nyckelperson i verksamheten som deltar i arbetschefens ledningsgrupp och är direkt underställd arbetschefen.

Din profil
Vi söker dig som är en ledare och som förstår vikten av stolta och engagerade medarbetare och dess påverkan på det finansiella resultatet. Vår utgångspunkt är att du har tidigare erfarenhet av ekonomi- och personalansvar. Teknisk utbildning på högskolenivå ser vi som meriterande men inte ett krav. Ett krav är dock att du har tidigare erfarenhet av ledarrollen och att ditt ledarskap präglas av att låta andra människor växa i sin utveckling. Det är också en förutsättning att du har en grundförståelse för drift och underhåll och/eller mark- och anläggningsarbeten. Har du någon erfarenhet av entreprenadjuridik är det förstås meriterande. Som person strävar du alltid efter goda relationer med såväl medarbetare, underentreprenörer och kunder. God datorvana och körkort är ett krav.

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta arbetschef Robert Nyhlén på telefon 0920-23 62 47. Våra fackliga företrädare för Ledarna, Saco, Unionen och Seko når du via vår växel, 08-404 10 00. Urvalet kommer att ske löpande, men sista ansökningsdag är den 14 april.

Vi erbjuder dig
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister.
Mer info
Kontaktperson Robert Nyhlén
Telefon 0920-23 62 47
Område Piteå
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.svevia.se/
Sista ansökningsdag 14 apr 2020 (10 dagar kvar)