Vi söker en bilglastekniker till Ryds Bilglas i Piteå!

Vi söker en bilglastekniker till Ryds Bilglas i Piteå!

Söker du ett spännande arbete i bilbranschen? Vill du vara med och utvecklas i ett snabbt växande bolag? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Ryds Bilglas är en ledande aktör inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 av familjen Ryd, som fortfarande idag äger en del av bolaget tillsammans med huvudägaren Nordic Capital Fund VIII. Koncernens tre bilglaskedjor Ryds Bilglas, Samglas och National Windscreens finns nära kunden med över 220 verkstäder i Norden och Storbritannien. Koncernen omsatte under 2018 ca 1400 MSEK med ca 800 anställda. Ryds bilglas är nu i behov av en bilglastekniker på heltid under sommaren till verkstaden i Piteå. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Som bilglastekniker kommer du att arbeta med bilrutedemontering och assistera vid stenskottsreparation. Du kommer även arbeta kundmottagning vilket innebär att du bland annat kommer beställa material och hjälpa kunder med tidsbokning. Ryds Bilglas är stolta över sina kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

Detta söker vi:

Vi söker dig med ett intresse för bilar. Är du den som skruvar i bilar på fritiden? Har gått fordons på gymnasiet? Eller har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare? Då är du perfekt för denna tjänst. Som person är du social och serviceinriktad, du är en problemlösare som ser till att kunderna är nöjda och glada då de lämnar verkstaden. Det är viktigt att du är bekväm med att använda dator på arbetet, då du kommer att arbeta en del administrativt i kundmottagningen. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och innehar B-körkort. I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen, men du blir anställd direkt av Ryds Bilglas. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare på StudentConsulting, Therese Isaksson på therese.isaksson@studentconsulting.com. Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte, sök redan idag!
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 maj 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com