Utåtriktad maskot för endagsuppdrag den 24 november!

Utåtriktad maskot för endagsuppdrag den 24 november!

Är du en teaterapa som har lätt för att släppa loss? är du tillgänglig för ett endragsuppdrag dagtid den 24 november? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

För kund räkning söker vi nu en person som vill jobba i rollen som maskot på Skansen. Detta är ett uppdrag för dig som trivs att vara i centrum och som tycker om att uppträda och erbjuda besökarna bästa möjliga vistelse på Skansen.

Detta är ett endagsuppdrag den 24 november förlagt mellan 10.00-16.00. Det är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Låter detta som ett spännande uppdrag? Skicka då in din ansökan redan idag.

Detta är en möjlighet för dig som vill ha extrajobb vid sidan av dina studier, med stora möjligheter till ytterligare uppdrag framöver.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är minst 165 cm lång då det är en stor kostym som ska bäras upp. Vidare är det viktigt att du inte tycker det är jobbigt att det kan bli instängt i masken. Har du erfarenhet av teater så är det ett stort plus.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se