Shorelink i Piteå söker Hjullastare/Truckförare till sommaren!

Shorelink i Piteå söker Hjullastare/Truckförare till sommaren!

Vill du arbeta med havsutsikt, är du maskinförare/chaufför med intresse för teknik och gillar variation i ditt arbete? Då kan det vara dig vi söker till Shorelink.

Information om uppdraget:

ShoreLink är ett transport- och logistikföretag med verksamhet i Skellefteå, Piteå, Luleå och Kalix, med huvudkontoret i Piteå, Haraholmen. För våra kunder samordnar vi våra funktioner inom logistik,skeppsklarering, lastning och lossning av gods på fartyg, järnväg och lastbil samt tjänster inom maskinentreprenad.

Våra kunder finns huvudsakligen inom den tunga basindustrin i regionen, där vi under många år varit en viktig aktör. Våra ägare är en mix av industriella bolag (63%) och kommuner (37%) med koppling till ShoreLink. Omsättningen uppgår till cirka 320 Mkr per år och vi har cirka 250 medarbetare samt över 130 fordon i verksamheten. ShoreLink söker nu maskinförare. Arbetet sker i skift och arbetstiderna varierar mellan 7-23. Maskinarbetet innebär lastning och lossning av material och skötsel av hamnområdet. Det kräver att du även är flexibel att vara behjälplig på andra områden. Som maskinförare kommer du främst att arbeta med gafflar och aggregat.

Shorelink söker nu ett antal maskinförare med start omgående.

Detta söker vi:

Du som söker maskinförare har gymnasiekompetens, ett service- och målinriktat arbetssätt samt god förmåga att arbeta tillsammans med andra.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha hjullastarbevis/truckkort. Du behöver inte ha lång erfarenhet av detta, bara du har viss erfarenhet och är villig att utvecklas i din yrkesroll.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting, men du anställs direkt av Shorelink. Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Veronica Nylund via e-post: veronica.nylund@studentconsulting.com eller Linda Vallerström linda.vallerstrom@studentconsulting.com.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com