Restaurangbiträde till Beyond Burgers på Pite Havsbad

Restaurangbiträde till Beyond Burgers på Pite Havsbad

Är du en prestigelös person som har en stark passion för mat och dryck? Arbetar du idag inom restaurangbranschen och söker nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För Pite Havsbads räkning söker vi nu ett restaurangbiträde till Beyond Burgers. Tillsammans med dina kollegor och chef ansvarar ni för att leverera en restaurangupplevelse i högsta klass. Det är viktigt att du är införstådd med att du kommer vara en viktig del i den dagliga driften och kan tänka dig att göra alla typer av arbetsuppgifter. Det finns goda möjligheter att växa i rollen med mer ansvar och utökade arbetsuppgifter. Detta i syfte att stötta upp befintlig chef.
  • Personal
  • Daglig drift
  • Logistik
  • Prestigelös teamplayer
Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli direkt anställd av Pite Havsbad. Tjänsten är på 70% och inleds med en provanställning. Tjänsten har varierande arbetstider, kväll och helgtjänstgöring ingår. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

För att trivas på Beyond Burgers behöver du vara serviceinriktad, prestigelös och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för BB och därför tror vi att du är noggrann och effektiv.

Beyond Burgers erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team. Arbetet innebär varierande arbetstider, kvällar och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Är du rätt person erbjuds du en unik möjlighet i ett framgångsrikt företag där du kommer att ha en utvecklande arbetsroll! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt person. Varmt välkommen in med din ansökan.

Om arbetsgivaren:

Pite Havsbad Group är norra Sveriges nya stora hotellkoncern som har 7 hotell i Haparanda, Luleå, Piteå, Skellefteå, Hemavan och Arvidsjaur. Tjänsten gäller för det största hotellet Pite Havsbad AB som också är nordens största turistanläggning. Hotellet har verksamhet året runt i form av nöjen, spa, konferens och flertalet restauranger. Pite Havsbad har 394 rum, 230 stugor och 900 husvagnsplatser. Under högsäsong kan de ha upp till 10 000 besökare varje dag.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com