Projektledare sökes till NIAB i Piteå!

Projektledare sökes till NIAB i Piteå!

Har du vana av rollen som projektledare? Har du erfarenhet av, eller ett intresse för bygg- och stålindustri? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

NIAB söker nu en projektledare till sin verkstad i Piteå. Företaget arbetar med tillverkning och montage av svetsade och formade konstruktioner. Alla konstruktioner utformas baserat på kundens önskemål.

NIAB svetsar i de flesta material. Vi tillverkar och monterar stålkonstruktioner av alla storlekar och erbjuder även reparation- och underhållsarbeten för industrin. I rollen som projektledare kommer du att ansvara för NIAB:s projekt på deras montageplatser. Dina arbetsuppgifter består av att planera och leda projekt i nära samarbete med personal och beställare. Du ansvarar också för att lämna lösning- och kostnadsförslag till beställarna. Som projektledare har du kontakt med företagets kunder på daglig basis.
Rollen som projektledare är varierande och utmanande. Alla projekt varierar i komplexitet när det kommer till planering, utförande och leverans. Din insats har stor påverkan på företagets slutresultat. Företaget har över 50-års erfarenhet av branschen, du kommer därför till en arbetsplats med kollegor som har flerårig kunnighet inom yrket.

Arbetet är förlagt på dagtid mellan 07:00-16:00. I arbetsrollen får du goda förmåner i form av exempelvis tjänstepension, friskvårdsbidrag, bonussystem och förmånsbil. Startdatum för tjänsten är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom bygg- och industristål. Det är meriterande om du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning med fokus mot exempelvis konstruktion eller bygg. Det är ett starkt plus om du har genomgått IWS, IWT, IWE och/eller har kunskapsintyg för TR-stål/N, TR-stål/K eller liknande.

Det är också viktigt att du har goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel. Utöver detta kräver vi att du är flytande i svenska, både i tal och skrift. Det är fördelaktigt om du även kan tala och läsa engelska.
För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du innehar B-körkort.

Som person ska du vara en tydlig ledare. Du ska kunna motivera och samordna personal med fokus på att uppnå verksamhetens mål. Du trivs i en roll där du får ta egna initiativ och tar ansvar för slutresultatet. Du ska ha god förmåga att samarbeta med andra. Du ska kunna vägleda dina kollegor och dela med dig av din kunskap och erfarenheter. Du ska vara duktig på att planera ditt arbete i god tid, du måste vara strukturerad och duktig på att prioritera uppgifter och fördela resurser effektivt.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av NIAB. Vid frågor om tjänsten, vänlig kontakta ansvarig rekryterare Therese Isaksson på 072-21 45 329 eller therese.isaksson@studentconsulting.com.

Om arbetsgivaren:

Företaget arbetar främst i Piteå med service/montage i norr- och västerbotten. NIAB är ett dotterbolag till Infjärdens Värme AB som är ett familjeägt rikstäckande installations- och serviceföretag inom rörbranschen. IVAB levererar lösningar inom VVS, Industri, Verkstad och Sprinkler. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 9 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB, NIAB och BioGreen AB. Koncernen har ca 300 anställda och den årliga omsättningen uppgår till ca 400 MSEK. Läs mer om NIAB på http://niab.org.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 juli 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com