Projektledare inom webb och e-handel till In The Cold i Piteå!

Projektledare inom webb och e-handel till In The Cold i Piteå!

Har du flerårig erfarenhet av att driva webbrelaterade projekt och vill vara med och driva In The Colds interna arbete framåt tillsammans med specialister inom design, utveckling och marknadsföring? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

In The Cold är en effektdriven digital byrå med fokus på webb, e-handel och digital marknadsföring. De hjälper kunder med allt från strategi, koncept och design till utveckling, produktion och drift. Huvudkontoret ligger i Piteå, men de har även ett kontor i Stockholm. Bolaget är en del av byrånätverket Shift Agency och samarbetar ofta med deras systerbyråer Firstly inom SEO, Burstit inom köpt digital marknadsföring och About inom PR/kommunikation.

In The Cold söker nu en projektledare med fokus på webb och e-handel till kontoret i Piteå!

I rollen som projektledare ansvarar du för leveransen av In The Colds projekt. Du ser till att driva det interna arbetet framåt, och du arbetar tillsammans med specialister inom design, utveckling och marknadsföring.Dina arbetsuppgifter rymmer allt från strategiska uppdrag för kunder, till löpande planering och projektledning, försäljning, budgetering och offerering, liksom testning och validering.

Du kommer att få jobba med både stora internationella varumärken och lokala kunder. Exempel på några av kunderna är Gekås Ullared, Michelin, Foodmark, Min Stora Dag, mfl.

Hur är det att jobba på In The Cold?

Vi tycker att det ska vara kul att gå till jobbet! För oss innebär det att engagemang är viktigt, eftersom det gör jobbet roligare: vi bryr oss om varandra, våra kunder och våra egna och gemensamma arbetsuppgifter. Vi har ett härligt kontor mitt i centrala Piteå som vi tyvärr hängt alldeles för lite i under coronapandemin och vi längtar tills vi alla kan jobba på plats igen. Givetvis längtar vi också efter en normal vardag där vi kan göra roliga saker tillsammans igen: åka på en konferens ihop eller en AW efter jobbet.

Detta söker vi:

Vi söker efter en projektledare som ska driva webb- och e-handelsprojekt och som är genuint intresserad av webb och digitala projekt. Du bör ha en teknisk grundförståelse och gilla att lösa utmaningar - oavsett om det handlar om att sätta sig in i komplexa tekniska system eller ta fram strategier för att öka konverteringen i en e-handel. Vi tror att du som söker har flerårig erfarenhet av att driva webbrelaterade projekt, antingen på byrå eller på kundsidan.

StudentConsulting ansvarar för en del av denna rekryteringsprocess och eventuell anställning kommer ske direkt hos In The Cold.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Sökord: Webb, Projektledning, E-handel

Sökord: Webb, Projektledning, E-handel
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com