Pite Havsbad söker vaktmästare och chaufförer till sommaren

Pite Havsbad söker vaktmästare och chaufförer till sommaren

Nu söker vi på Pite Havsbad dig som vill vara del av vårt härliga team som jobbar för att skapa minnesvärda semesterupplevelser för våra gäster. Då har vi sommarjobbet för dig på Nordens Riviera!

Information om uppdraget:

Vaktmästare
Vi söker dig som har bred kompetens för uppdraget, är händig, tar initiativ och ser vad som behöver göras. Arbetet är ibland fysiskt krävande, därför har du en god fysisk förmåga och tycker om att arbeta med kroppen. Du kan arbeta självständigt och har en flexibel inställning då akuta saker ofta uppkommer. Ditt fokus ligger på kvalitet och noggrannhet.

I arbetet ingår såväl interna som externa kontakter, därför behöver du vara serviceinriktad och kommunicera på ett positivt sätt för att värna långsiktiga relationer.

Chaufför för utkörning/leverans
Den här tjänsten kräver att du som person är noggrann och kan arbeta i ett högt tempo då du är den som ansvarar för att leverera till rätt kund i rätt tid. Du är ordningsam, har ett högt säkerhetstänk och är serviceminded för att ge den bästa kundupplevelsen.

Du ska vara flexibel i arbetstider då de är belagda dag, natt, vardag och helg.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill arbeta i någon av ovanstående roller under perioden 15e juni till 15e augusti. Urvalet sker löpande och vi tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person, ansökan redan idag!

Vid eventuella frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Hansson på mail: maria.hansson@studentconsulting.com.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com