IT-konsult till Piteå kommun

IT-konsult till Piteå kommun

Vill du vara med på en spännande resa på IT-avdelningen i Piteå kommun?

Information om uppdraget:

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens Piteå. Som medarbetare i Piteå kommun har du drygt 4000 kollegor. Kollegor som varje dag arbetar för att göra skillnad i pitebornas vardag och på ett professionellt och trevligt sätt levererar den service de har rätt till. Vi erbjuder dig en trygg anställning med schyssta villkor och förmåner. Vi hoppas att du vill bli en i gänget på Piteå kommun!

Trivs du i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och du får ta stort eget ansvar? Som IT-konsult på Piteå Kommun kommer du främst att arbeta med verksamhetsutveckling och skräddarsydda IT-lösningar. Vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande men du kommer huvudsakligen att jobba med service, support och drift av IT-miljöer och ge teknisk support över mejl och telefon. Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor på IT-avdelningen.

I jobbet ingår bland annat att:
  • se till att de tekniska lösningarna fungerar felfritt
  • göra systemuppdateringar
  • felsöka, åtgärda och återrapportera
  • förvalta och strategiskt vidareutveckla befintlig miljö
  • utifrån verksamheternas behov av krav på säkerhet, kunna anpassa lösningar efter det
Du har huvudansvaret för att säkerställa att Piteå kommun har en välfungerande katalogtjänst som hanteras med AD (Active Directory) med konsistent data som integrerats med hjälp av Microsoft Identity Manager (MIM) som integrationsmotor.

Detta söker vi:

För att söka den här tjänsten har du en utbildning inom data- och systemvetenskap och ha kompetens inom verksamhetsutveckling och skräddarsydda IT-lösningar. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av Active Directory och Powershell. Huvudsaken är att du har en stark vilja att lära och god förmåga att samverka och skapa relationer med kollegor såväl internt och externt.
Intervjuer kommer att ske i slutet på augusti, men vi ser gärna att du söker tjänsten redan idag!

Fackliga företrädare
Anders Pettersson, Vision, 0911-69 61 72
Mikael Wikström, Akademikeralliansen, 0911-69 60 79

Sökord: Systemvetare, Dataingenjör, Programmerare, Systemutvecklare, IT-konsult

Sökord: Systemvetare, Dataingenjör, Programmerare, Systemutvecklare, IT-konsult
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 10 aug 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com