Frukost-ansvarig till Pite Havsbad!

Frukost-ansvarig till Pite Havsbad!

Är du en arbetssam och morgonpigg person som tidigare arbetat inom kök eller servering? Då har vi en passande tjänst för dig som frukost-ansvarig till Pite Havsbad!

Information om uppdraget:

Pite Havsbad Group är norra Sveriges nya stora hotellkoncern som har 6 hotell i Haparanda, Luleå, Piteå, Hemavan och Arvidsjaur. Tjänsten är för vårt största hotell Pite Havsbad i PITEÅ som har året runt verksamhet i form av restaurang, konferens, lekland, äventyrsbad m.m. Vi har 400 rum, 230 stugor och 1100 husvagnsplatser. Vi har över 40 aktiviteter för stora och små, över 60 000 kvm inomhus yta

Vi söker nu en glad, positiv och arbetsam person som är morgonpigg och strukturerad. Som person är du uppmärksam, noggrann och har alltid gästen i fokus. I arbetet ingår förutom daglig drift även att utveckla, planera och driva verksamheten framåt samt inspirera och motivera samtliga medarbetare. För oss är det även viktigt att du är ordningssam, innehar ekonomiskt tänkande samt dagligen arbeta för att förstärka vår miljöprofil.

Tjänsten är en deltidstjänst på 75%, men kan utökas till 100% om behov finns. Tjänsten innefattar vardagar som helger. Du blir anställd av Pite Havsbad.

Detta söker vi:

För att vara passande till denna roll ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i kök/servering på hotell eller restaurang. Du ska ha en viss datorvana för att kunna beställa produkter till frukosten. Kunskap i engelska är meriterande.

Som person ser vi gärna att du:
  • Är ordningssam, flexibel och tar eget ansvar
  • Besitter förmågan att kunna improvisera
  • kvalitetsmedveten
  • Har god samarbetsförmåga
Din framtid hos oss
Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga för den med stora ambitioner.

Frågor om tjänsten: besvaras av Linn Fjärbo på linn.fjardbo@pitehavsbad.se
OBSERVERA! Ansökan skickas till: restaurangchef Linn Fjärbo på linn.fjardbo@pitehavsbad.se
Sista ansökningsdag: 28 februari 2020
Löpande intervjuer kommer att hållas och tjänsten tillsättes så snart som möjligt.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com