Extrajobba på Pite Havsbad!

Extrajobba på Pite Havsbad!

Vi söker just nu personal för extra-arbete inom restaurang på Pite Havsbad. Är du en person med mycket vilja, driv och engagemang? Då har vi jobbet för dig.

Information om uppdraget:
  • Disken
  • Snabbmat, grill, servis
  • Badvakt
  • Café och försäljning
Arbetsuppgifterna består av jobb på flera av Pite Havsbads områden, främst inne i bad-delen. För att passa in för jobbet ska du vara flexibel, engagerad och prestigelös. Det är även viktigt att du möter kunderna på ett förtroendegivande sätt. Du är en viktig bit i kedjan inom havsbadet som bidrar till att kunden får ett gott helhetsintryck under sitt besök. Du arbetar för att kunden ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Då många funktioner på havsbadet har öppet kvällar och helger så kommer du ha varierande arbetstider. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är social, mogen och engagerad. Det är viktigt att du är självgående, serviceinriktad och tycker om när det är fart och fläkt. Du ska känna dig trygg i en roll där du tilldelas mycket ansvar och där det krävs att du har överblick över den situation som råder. Du ska vara simkunnig och ha erfarenhet från livräddning i vatten. Det är meriterande om du innehar en uppdaterad HLR-utbildning, extra meriterande är om du innehar D-HLR. Utbildning kommer även att ges under introduktionen på Pite Havsbad. Det är även meriterande med erfarenhet från snabbmatsrestauranger eller café. Du ska vara en person med gästen i fokus och du ska vara en lagspelare.

Är du den vi söker?

Vi på StudentConsulting genomför löpande intervjuer och urval, så tveka inte att söka redan idag!
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Service & Kundtjänst, Resebyrå & Turism
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se