Administrativ assistent sökes för vikarieuppdrag

Administrativ assistent sökes för vikarieuppdrag

Vi söker nu en noggrann och social administrativ assistent för ett kortare uppdrag till SCA. Tillsättning sker löpande så skicka in en ansökan redan idag!

Information om uppdraget:

SCA är norra Europas största privata skogsägare med 2,6 miljoner hektar skogsmark. SCA har en lång tradition av att vårda och bruka den norrländska skogen liksom att förse industrier med värdefull och förnybar råvara. SCA har närmare 70 personer i norra Sverige som jobbar med att köpa virke av privata skogsägare och hjälpa dem att sköta sin skog.

SCA Skog AB i Piteå tillhandahåller administration av virkesköpeskontrakt för hela SCA:s organisation. Avdelningen som ombesörjer detta är nu i behov av en vikarie. Arbetsuppgifterna består av att hantera inkommande post, genomföra kontraktsgranskning samt digitalisera virkesköpeskontrakten.

Tjänsten är på 50% och pågår mellan 4/11 - 31/12 med goda chanser till fortsatt förlängning. Arbetstiderna är antingen mellan 8-12 eller 9-13, måndag - fredag. Placering för tjänsten är på SCA Skog AB:s kontor på Måsvägen 20 i Piteå. Introduktion för tjänsten och arbetsuppgifterna ges på arbetsplatsen.

Detta söker vi:

Vi söker en person som har en utbildningsbakgrund inom ekonomi på minst gymnasienivå. Som person bör du vara noggrann, flexibel och social. Du bör ha god grundläggande datakunskap och vara van vid hantering av datorer. Det är ett krav att du talar och skriver flytande svenska. Har du arbetslivserfarenhet av administrativt arbete är det meriterande, men inte ett krav. Körkort är meriterande, men inte ett krav.

Övriga frågor? Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Mattias Meyer på 072-2367787 / mattias.meyer@studentconsulting.com.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com