Produktionsarbetare Piteå

Produktionsarbetare Piteå

DET BÖRJAR I PITEÅ
Är du en av våra nya produktionsarbetare och kollegor? På Nordens modernaste återvinningsföretag satsar vi stort på att alla ska bli en del av vinnarlaget – miljön, våra kunder och vi själva. Jobbet kan ibland vara tufft men våra arbetsuppgifter är meningsfulla, möjligheterna till utveckling är stora och du blir en viktig spelare i ett team med stark sammanhållning och som har kul ihop.

Nu satsar vi!
Anläggningen ligger i Piteå där vi främst tar hand om industriellt avfall såsom järn, metaller, papper, plast och alternativa råvaror. Vi ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning på nytt. Det finns så många möjligheter och vi vill hela tiden bli ännu bättre. Därför söker vi nu en ny medarbetare till vårt team.

Team Piteå
Att vara produktionsarbetare innebär en hel del hårt jobb. Men vi är stolta över vår anläggning, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad den är idag, och där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Var och en tar eget ansvar och vi jobbar effektivt men utan ackordstress. Arbetet är dagtid och uppgifterna varierar med allt ifrån lossning och lastning, sortering med mera. Viktigast av allt är att du kan känna dig varmt välkommen till ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Det börjar med dig
Visst är det ett plus om du har teknisk förståelse och har arbetat något år inom återvinning, industri, lager, underhåll, jordbruk eller liknande. Likaså behöver du ha B-körkort och maskinförarutbildning. Men det är ännu viktigare att du är ansvarsfull och tycker att det är roligt att lösa problem, att du är en lagspelare som vill vara med och bidra, att du är positiv och öppen för nya utmaningar. Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas inom områden som intresserar dig. Ta chansen att vara med om en spännande resa, som börjar här i Piteå!

Ansökan
Välkommen in med din ansökan. Senaste ansökningsdag är 2019-04-28. Vid frågor kontakta rekryterande chef Janerik Johansson, tfn: 010-445 6711 Urval sker löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroll.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Janerik Johansson
Telefon 010-445 6711
Område Piteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med mer än 1 500 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen. www.stenarecycling.se