Ekonomiassistent Smurfit Kappa

Ekonomiassistent Smurfit Kappa

Är du student, noggrann och gillar ett varierande arbete? Nu letar vi efter en ekonomiassistent till Smurfit Kappa.

Om tjänsten
Som ekonomiassistent på Smurfit Kappa ingår du i ett team som ansvarar över företagets ekonomiadministration. Rollen innebär löpande ekonomiarbete, bland annat handläggande av leverantörsfakturor, avstämning av saldon gentemot interna parter vid bokslut och utveckling av rutiner och arbetssätt. Tjänsten kräver att du har ekonomisk kunskap och god kunskap i ekonomisystem samt Officepaketet. Rollen är för dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning och kan arbeta 50% - 75% i veckan. Arbetstiden kan variera utifrån verksamhetens behov.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:
  • Fakturahantering
  • Utförande av betalningar
  • Ansvar för avstämningar vid bokslut
  • Interna och externa kontaktytor
Om dig
VI söker dig som har gymnasie- eller universitetskompetens inom ekonomi. Har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Eftersom rollen som ekonomiassistent innebär daglig kontakt med kollegor och leverantörer letar vi efter dig som är social och serviceinriktad. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team, såväl som självständigt. Vidare är du positiv, strukturerad och ansvarstagande. Vi ser även att du har goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Smurfit Kappa
Smurfit Kappa Piteå är Europas största kraftlinerbruk med ca 510 anställda och med kapacitet att årligen tillverka 700 000 ton kraftliner. Kraftlinern används för tillverkning av högklassig wellpapp när renhet, styrka och god tryckkvalitet efterfrågas. Smurfit Kappa Piteå ingår i Smurfit Kappa Group, en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar, med omkring 46 000 anställda vid över 350 produktionsenheter i 35 länder och med en omsättning på 8.9 miljarder Euro. Läs mer på www.smurfitkappa.com/se

Om anställningen
Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med start under vecka 33. Uppdraget är på ca 9 månader med en tjänstgöringsgrad på 50% - 75%.
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Sofie Driberg: sofie.driberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, Student, Extrajobb, Smurfit Kappa, Piteå, Adecco
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.