Efter 45 år i företaget går nu en av våra uppskattade mekaniker i pension och vi söker nu dig som vill komplettera vårt team i mekaniska verkstaden.

I vår verkstad tillverkar och reparerar vi delar till vår fabrik. Som mekaniker i verkstaden träffar du dagligen många av dina kollegor från fabriken då du har ett nära samarbete med Underhållsledare, Drifttekniker och Operatörer. Arbetsuppgifterna innefattar till stor del att finna lösningar på mekaniska problem varpå du ges goda möjligheter att använda din kreativa förmåga. Du planerar och bereder dina arbeten själv eller tillsammans med dina kollegor. Beredskap ingår även i tjänsten.

Din bakgrund

Du har tekniskt gymnasium eller motsvarande samt erfarenhet av mekaniskt underhåll. Erfarenhet av mekanisk bearbetning, CNC och ritningsläsning är meriterande. Vi ser även gärna att du har god datorvana och ser fördelarna med digitaliserade arbetssätt.

För att trivas i rollen som mekaniker på verkstaden bör du vara noggrann, detaljmedveten och ha en god problemlösningsförmåga. Du motiveras av att finna lösningar på det som efterfrågas och trivs med alla de kontakter som jobbet innebär, såväl utanför som inom arbetslaget. Därav ser du också värdet i varandras olikheter, kunskaper och arbetsroller. Att arbeta genom ett säkert tillvägagångssätt är en självklarhet i ditt yrkesutövande.

Övrigt

Tillsvidare, heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt förbättra vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

Information

För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Underhållsledare Hans Grankvist, tel, 0911-97825
Kontaktperson Pappers Stefan Askenryd tel 070-3040882

Välkommen med din ansökan
senast den 21 april 2021 via knappen "Ansök nu". Alla ansökningar registreras i vår rekryteringsportal via annons på Linerweb.
Mer info
Kontaktperson Stefan Askenryd
Telefon 070-3040882
Område Piteå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.smurfitkappa.se
Sista ansökningsdag 21 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Smurfit Kappa Piteå är Europas största kraftlinerbruk med ca 510 anställda och med kapacitet att årligen tillverka 700000 ton kraftliner. Kraftlinern används för tillverkning av högklassig wellpapp när renhet, styrka och god tryckkvalitet efterfrågas. Smurfit Kappa Piteå ingår i Smurfit Kappa Group, en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar, med omkring 46 000 anställda vid över 350 produktionsenheter i 35 länder och med en omsättning på 8.9 miljarder Euro.