Som mekaniker vid Mek Kraft kommer du i huvudsak jobba med mekaniska arbeten på aktuell avdelning men kommer även arbeta över hela fabriken med underhåll av avdelningsspecifika processutrustningar där svetsning-, truck-, travers- och baxningsarbeten ingår. Vi har idag stort fokus på förebyggande underhåll och du kommer vid frånvaro att ersätta FU-tekniker.

Du deltar i problemlösning, planerar och bereder dina arbeten själv eller tillsammans med dina kollegor, där dokumentation i vårt UH-system ingår. Du har ett nära samarbete med Underhållsledare, Drifttekniker, Operatörer m.fl.

Din bakgrund

Du har teknisk gymnasiekompetens eller motsvarande samt erfarenhet från mekaniskt- och förebyggande underhåll. Vi ser gärna att du har vana av underhållssystem och dokumenthantering samt ser fördelarna med ett utvecklande och digitaliserat arbetssätt.

För att trivas i rollen som mekaniker bör du vara noggrann och trivas med att självgående strukturera din arbetsdag som stundtals fort kan variera. Därmed har du en god förmåga att prioritera arbetsuppgifter och känna dig bekväm med att fatta beslut som berör ditt område. Eftersom du samverkar med många andra medarbetare trivs du med att hålla en god servicenivå och ser värdet i varandras olikheter, kunskaper och arbetsroller. Att arbeta genom ett säkert tillvägagångssätt är en självklarhet i ditt yrkesutövande.

Övrigt
Tillsvidare, heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.
B-körkort är ett krav.
Beredskap ingår i tjänsten.
Antalet lediga tjänster: 1

För mer information är du välkommen att kontakta:
Underhållsledare för Mek Kraft: Kenth Fahlman, 091197220
Facklig representant Pappers avd 37:Stefan Askenryd, 0703040882

Välkommen med din ansökan
senast den 3 mars 2021. Vänligen registrera CV och personligt brev i vår rekryteringsportal Varbi.

Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt förbättra vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.
Mer info
Kontaktperson Kenth Fahlman
Telefon 091197220
Område Piteå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.smurfitkappa.com/se/locations/sweden/smurfit-kappa-pitea-mill/jobba-hos-oss
Sista ansökningsdag 3 mars 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Smurfit Kappa Piteå är Europas största kraftlinerbruk med ca 510 anställda och med kapacitet att årligen tillverka 700000 ton kraftliner. Kraftlinern används för tillverkning av högklassig wellpapp när renhet, styrka och god tryckkvalitet efterfrågas. Smurfit Kappa Piteå ingår i Smurfit Kappa Group, en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar, med omkring 46 000 anställda vid över 350 produktionsenheter i 35 länder och med en omsättning på 8.9 miljarder Euro.