Fastighetschef

Fastighetschef

Vill du bli vår nya Fastighetschef? Vi inrättar nu en ny avdelning och söker därför dig som vill leda och utforma vår Fastighetsavdelning.

Som Fastighetschef ansvar du för underhållet av anläggningens fastigheter. Du är ordförande i Trafikgruppen och initierar, driver och följer upp byggprojekt och teknisk utveckling.

Du upprättar arbetsmiljöplaner och har anläggningsansvar för fastigheter, vägar, mark och infrastruktur, alltid med säkerheten i fokus. Du har personal- och arbetsmiljöansvar för en grupp om 7st medarbetare inklusive arbetsledare och byggsamordnare. Då avdelningen och tjänsten är ny finns stora möjligheter att utforma funktionen.

Kompetenskrav

Som person är du trygg i din yrkesroll. Du engageras av att driva utveckling och förändring och du gör välgrundade beslut för både nuläge och framtid. I denna roll samarbetar du med många kollegor och entreprenörer varpå du motiveras av att skapa goda relationer och samarbeten.

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom byggnads eller fastighetsteknik samt flerårig erfarenhet inom branschen. Vi ser att du har ledarerfarenhet och är van att driva projekt. Du är förtrogen med Bas U och Bas P och har kunskap om Entreprenadjuridik. Då vi ingår i en internationell koncern känner du dig bekväm med att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Övrigt

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt förbättra vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

För mer information är du välkommen att kontakta Marianne Tollander, Chef Teknik, 0911-97324

Välkommen med din ansökan senast 2022-07-03. Ansökan registreras i vår rekryteringsportal via ansökningsknappen.
Mer info
Kontaktperson Marianne Tollander
Telefon 0911-97324
Område Piteå
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.smurfitkappa.com/se
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Smurfit Kappa Piteå är Europas största kraftlinerbruk med ca 510 anställda och med kapacitet att årligen tillverka 700000 ton kraftliner. Kraftlinern används för tillverkning av högklassig wellpapp när renhet, styrka och god tryckkvalitet efterfrågas. Smurfit Kappa Piteå ingår i Smurfit Kappa Group, en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar, med omkring 46 000 anställda vid över 350 produktionsenheter i 36 länder och med en omsättning på 8.5 miljarder Euro.