Löneadministratör

Löneadministratör

Vi erbjuder dig att utvecklas i ett 130-årigt bolag, som har både resurser och ambitioner att satsa för framtiden. Vårt mål är att stärka våra kunders konkurrenskraft. Med vår samlade kompetens och engagemang laddar vi för ett nytt kapitel i vår historia. Vill du vara med? Sök tjänst hos oss!

ShoreLink söker en löneadministratör med placering vid huvudkontoret i Piteå . Du kommer att arbeta i ett team med nio kollegor där din närmaste chef är Stabs- och finanschefen.

Arbetsuppgifter
Som löneadministratör är du ansvarig för hela löneprocessen. Du säkerställer löneutbetalning och har kontakt med bolagets alla medarbetare och chefer. I rollen ingår exempelvis:
  • Administration och beräkning av löner
  • Hantering av kontroller av reseräkningar och tidrapporter
  • Hantering av underlag såsom skattejämkning, friskvårdsbidrag och sjukskrivningsunderlag
  • Framtagande av underlag för bokslut och årsskiftesrapportering
Kvalifikationer
I den här tjänsten ser vi att du har utbildning inom området samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du självgående, kommunikativ och serviceinriktad. Meriterande är erfarenhet av lönesystemet Agda och Hogia.

Om tjänsten
Tillsvidareanställning, 6 månader provanställning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Om du vill veta mer kontakta
Ola Rönnqvist, Stabs- & finanschef, telenr 070-663 69 70

Facklig kontaktperson är:

Karin Pedersen, Unionen, telenr 0911-23 22 31

Välkommen med din ansökan
Sista dag att ansöka är 2019-12-05. Urval sker löpande. Märk ansökan med "Löneadministratör" och skicka den till jobb@shorelink.se.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 jan 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ShoreLink är ett transport- och logistikföretag med verksamhet i Skellefteå, Piteå, Luleå och Kalix, med huvudkontoret i Piteå, Haraholmen. För våra kunder samordnar vi våra funktioner inom logistik, skeppsklarering, lastning och lossning av gods på fartyg, järnväg och lastbil samt tjänster inom maskinentreprenad.

Kunderna finns huvudsakligen inom den tunga basindustrin i regionen, där vi under många år varit en viktig aktör. Våra ägare är en mix av industriella bolag (63%) och kommuner (37%) med koppling till ShoreLink.

Omsättningen uppgår till cirka 320 Mkr per år och vi har cirka 250 medarbetare samt över 130 fordon i verksamheten.