Elektriker

Elektriker

Vi erbjuder dig att utvecklas i ett 130-årigt bolag, som har både resurser och ambitioner att satsa för framtiden. Vårt mål är att stärka våra kunders konkurrenskraft. Med vår samlade kompetens och engagemang laddar vi för ett nytt kapitel i vår historia. Vill du vara med? Sök tjänst hos oss!

ShoreLink söker en elektriker till enheten i Piteå, Haraholmen där du kommer att arbeta i ett team med underhållspersonal.

Arbetsuppgifter
Underhålla och ansvara för vår elanläggning.

Kvalifikationer
  • Förståelse för ritnings- och schemaläsning
  • Kunskap om motordrifter och reglerteknik samt felsökning på dessa
  • God datavana, svenska i tal och skrift
Meriterande
  • Vana av arbete på höjd med användande av fallskydd
  • Goda kunskaper i engelska språket
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill gärna att du är serviceinriktad, ordningsam, självgående och sätter kvalitén på utfört arbete först. Du är van att arbeta under eget ansvar utan krav på direktstyrning och trivs i ett högt tempo med många förändringar.

Om tjänsten
Tjänsten är heltid och tillsvidare. Varierande arbetstider kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse.

Om du vill veta mer kontakta
Tom Högling, underhållschef, telenr 070-312 99 98.

Välkommen med din ansökan
Sista dag att ansöka är 2019-12-05. Urval sker löpande. Märk ansökan med "Elektriker" och skicka den till jobb@shorelink.se.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 jan 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ShoreLink är ett transport- och logistikföretag med verksamhet i Skellefteå, Piteå, Luleå och Kalix, med huvudkontoret i Piteå, Haraholmen. För våra kunder samordnar vi våra funktioner inom logistik, skeppsklarering, lastning och lossning av gods på fartyg, järnväg och lastbil samt tjänster inom maskinentreprenad.

Våra kunder finns huvudsakligen inom den tunga basindustrin i regionen, där vi under många år varit en viktig aktör. Våra ägare är en mix av industriella bolag (63%) och kommuner (37%) med koppling till ShoreLink.

Omsättningen uppgår till cirka 320 Mkr per år och vi har cirka 250 medarbetare samt över 130 fordon i verksamheten.