Underhållstekniker till SCA Wood, Munksunds sågverk

Underhållstekniker till SCA Wood, Munksunds sågverk

SCA Wood är en av Europas
ledande leverantörer av träbaserade produkter med en årlig produktion på 2,1 miljoner kubikmeter. Produktsortimentet kompletteras med service och distributionslösningar till kunder över hela världen inom träindustri och byggvaruhandel.


Är du vår nya underhållstekniker?

Munksunds sågverk är en del av SCA Wood AB och är ett av Sveriges största sågverk med kunder i stora delar av världen. Vi söker två underhållstekniker som vill vara med och skapa ett av Sveriges bästa sågverksunderhåll.

Arbetsuppgifter

Vi på Munksunds sågverk är just nu inne i en intensiv utvecklingsfas där målet är att kraftigt förbättra våra resultat. För att lyckas med det är det helt avgörande att vår underhållsavdelning mår bra, presterar och utvecklas. Vi satsar stort och målmedvetet.
Tillsammans inom underhållsavdelningen utvecklar ni arbetssätt och kompetens som säkrar en hög driftsäkerhet i anläggningen. Som underhållstekniker ligger ditt huvudfokus på planering och genomförande av förebyggande underhållsarbete.
Hos oss strävar vi att skapa en struktur där arbetet med ständiga förbättringar blir en naturlig del i arbetet. Du kommer också att delta och i vissa fall leda investeringsprojekt.

Du rapporterar direkt till underhållschefen och blir en viktig del i sågverkets underhållavdelning. Underhållsavdelningen på sågverket består totalt av 21 personer.

Kvalifikationer

Du är målinriktad, strukturerad och kommunikativ med en förmåga att skapa positiva relationer med din omgivning. Du motiveras av att arbeta utifrån stora ansvarsramar och du har lätt för att göra tydliga prioriteringar och fatta beslut.

Du har relevant utbildning inom mekaniskt underhåll och också arbetat praktiskt inom industriell miljö i flertalet år. Meriterande ifall du har erfarenhet från arbete med principbaserat förbättringsarbete.

SCAs kärnvärden respekt, högklassighet och ansvar är viktiga i vår vardag.

Ansökan

För ytterligare information om tjänsten, kontakta Tf. underhållschef Stefan Ericson på telefon
0911-76762.

Fackliga upplysningar lämnas av Robert Lundgren, GS på telefon 0911-775 98.

Välkommen med din ansökan via www.sca.com/karriar senast den 2 december 2018.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sca.com
Sista ansökningsdag 2 dec (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SCA Wood är en av Europas ledande leverantörer av träbaserade produkter med en årlig produktion på 2,1 miljoner kubikmeter. Produktsortimentet kompletteras med service och distributionslösningar till kunder över hela världen inom träindustri och byggvaruhandel.