Receptionist / administratör

Receptionist / administratör

Är du serviceinriktad med en positiv attityd och har ett öga för vad som behöver göras? Motiveras du av att ge bästa möjliga service och bemötande? Söderberg & Partners söker en receptionist / administratör till vårt kontor i Piteå.

Dina arbetsuppgifter består av att ha helhetsansvar för vår reception och ta emot besökare, se till att mötesrummen är iordning samt svara i telefon. Du ansvarar även för andra kontorsrelaterade uppgifter såsom att sortera post, ta hand om frankeringsmaskinen, inköp av kontorsmateriel och basvaror till köket (såsom kaffe), hålla fint i köket med mera. Du kommer också att få ansvar för en del administrativa ärenden som rör våra kunder inom grupp- och företagsförsäkringar, det gäller till exempel att svara på mail, hantera löpande ändringar och fakturera.

Söderberg & Partners är en av Sveriges ledande fristående förmedlare av finansiella produkter och försäkringar, och tar dagligen emot kunder för rådgivning. Kontoret i Piteå har en trevlig och familjär stämning och här arbetar 12 rådgivare och 8 administratörer. Vi har en trevlig sammanhållning och en positiv och lösningsfokuserad atmosfär.
  • Minst gymnasial bakgrund, gärna inom ekonomi.
  • Gärna tidigare erfarenhet av liknande uppgifter
  • Har en positiv grundsyn, är serviceinriktad och strävar efter att ständigt överträffa förväntningar
  • Är ansvarsfull, proaktiv och noggrann
  • Har lätt för att lära och hantera digitala system och har goda kunskaper i Office-paketet
  • Har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga och vill bidra till vår trevliga stämning på kontoret
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Vi söker dig som är öppen och har en förmåga att skapa goda relationer. Du trivs i din roll som administratör och receptionist samt har en vilja att självständigt organisera och ta tag i och slutföra dina arbetsuppgifter. Du har ett positivt förhållningssätt och ett stort ordningssinne.

Erfarenhet från liknande uppgifter är en fördel, men lika viktigt är ditt personliga driv och att du verkligen tycker om att ge service och hålla ordning.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Placering: Hamngatan 47, Piteå

Anställningsstart: Snarast, enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag : 2022-05-25

Kontaktperson: Fredrik Granström, 070 109 80 02

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Granström
Telefon 070 109 80 02
Område Piteå
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Mångfald och likabehandling är viktigt för oss, både när det gäller våra medarbetare och de som söker jobb hos oss. Vi uppmuntrar olikheter och är övertygade om att medarbetare med olika erfarenheter, kompetenser och referensramar hjälper oss att växa och utvecklas.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?