Innesäljare Selga Piteå

Innesäljare Selga Piteå

På Rexel Sverige AB står vi nu redo att befästa vår position som marknadsledande inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar ett hållbart Sverige!

Brinner du för service och försäljning och vill du vara en del av ett framgångsrikt team, som genomsyras av bland annat samarbete, engagemang, inspiration och glädje, då vill vi att du söker tjänsten hos oss som innesäljare i vår nyetablerade butik i Piteå.

Arbetsuppgifter
Som innesäljare är du en viktig länk i säljkedjan där du arbetar med rådgivning, offerter, orderhantering, har kontakt med leverantörer, leveransplanering samt verkar som koordinator i större projekt.

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, det är meriterande med en el-teknisk utbildning på gymnasienivå och/eller med några års erfarenhet från elbranschen, erfarenhet av försäljning och marknadsföring samt eventuella specialistkunskaper inom området.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du har intresse, förmåga och viljan att hjälpa kund och kollegor för att hitta bästa möjliga lösning. Du är noggrann, ansvarsfull och affärsmässig i dina relationer som du skapar och underhåller kontinuerligt. Du har lätt för att samarbeta med andra, är van vid ett högt tempo och gillar att hantera flera större projekt och förfrågningar löpande.

Kontakt med oss
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag! Vi arbetar med löpande urval.

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Filialchef Mikael Markstedt som du når på telefonnummer 070-3405213 eller via mail mikael.markstedt@selga.se.

Du kan läsa mer om Selga på selga.se samt rexel.se.
Om företaget
Selga är en rikstäckande elteknikgrossist med ca 230 engagerade medarbetare på 33 platser runt om i Sverige. Vår målsättning är att ligga steget före när det gäller ny teknik och vi tillhandahåller ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för hemautomation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Genom att vara kundens partner och bollplank kan vi hjälpa våra kunder att växa på sin marknad. Selga ingår i Rexel Sverige AB med närmare 800 anställda och en omsättning på ca 5,2 miljarder (2018). Rexel koncernen har närvaro i 26 länder med över 27000 anställda och en årlig omsättning på ca 140 miljarder SEK.

Läs mer om Rexel på rexel.se

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rexel.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder med 27.000 anställda och 140 miljarder SEK i omsättning. Rexel Sverige har en stark position genom våra tre varumärken Selga, Storel och Moel. Vi är närmare 800 medarbetare på 62 platser och har en omsättning på ca 5,2 miljarder SEK (2018). Vi erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader och har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige. Läs mer om Rexel på rexel.se