Driven redovisningskonsult sökes till prisvinnande företag!

Driven redovisningskonsult sökes till prisvinnande företag!

Har du tidigare erfarenhet av redovisningsrelaterat arbete? Vill du ha en arbetsplats där glädje och personlig utveckling står i centrum? Då ska du läsa vidare! Just nu söker Revisionären en driven redovisningskonsult som vill vara med på företagets fortsatta resa. Hos Revisionären får du vara en del av ett spännande företag med kompetenta och positiva kollegor, löpande kompetensutveckling, gemensamma aktiviteter och en stimulerande arbetsmiljö med bra förmåner. Missa inte denna chans, ansök redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Revisionärens räkning en Redovisningskonsult. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Revisionären.

Hos Revisionären sitter du i moderna lokaler i Furunäset där du omringas av kompetenta kollegor. Här står glädje och personlig utveckling i centrum vilket bland annat lett till att Revisionären både vunnit "Medarbetarnas pris" i Visma Accounting Awards samt blivit nominerade till "Årets framtidsbyrå" av branschorganisationen FAR.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Revisionärens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Elin.Rubin@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som redovisingskonsult hos Revisionären får du en varierad vardag med stor handlingsfrihet. Du har möjlighet att arbeta hemifrån vid behov och får på många vis utforma din egen tjänst. I tjänsten ingår löpande bokföring, upprättandet av bokslut samt årsredovisningar och inkomstdeklarationer. I tjänsten ingår även att ansvara över en viss kundgrupp samt ha en rådgivande roll över telefon, mail och personliga möten.

Arbetsuppgifter som kan förekomma:
  • Löpande bokföring
  • Månads-och periodbokslut
  • Upprätta bokslut och årsredovisningar
  • Inkomstdeklarationer
  • Löpande kontakt och rådgivning mot kund
  • Support och utbildning
Vi söker dig som

Har minst 3 års erfarenhet av redovisningsrelaterat arbete på en byrå samt innehar B-körkort. Vidare tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Revisionären. Du är en utåtriktad person som trivs i det sociala samspelet och är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Vidare är du en handelskraftig person som är självgående i dina arbetsuppgifter.

Hos Revisionären får du vara en del av ett spännande företag med kompetenta och positiva kollegor, löpande kompetensutveckling, gemensamma aktiviteter och en stimulerande arbetsmiljö med bra förmåner!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Piteå, Furunäset
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Elin Rubin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Vi kallar oss för revisionsbyrå, det är så man kallar sig när man har en revisor i huset. Men där slutar likheterna.

Egentligen skulle man kunna beskriva oss här på Revisionären som ett ständigt växande gäng som älskar att hjälpa företagare mot sina mål. Många kan nog uppfatta oss som annorlunda. Lite galnare än andra i branschen, kanske. Piggare och mer färgglada. Men framförallt älskar vi vårt jobb. Det är ju jätteroligt med ekonomi! Vi triggas av förändring och har aldrig svårt att komma på nya idéer.

Vi är en lokal spelare med glimten i ögat, fötterna på jorden och med fallenhet för att få allt att verka så himla enkelt. Vi lindar inte in oss i obegripliga ord utan föredrar att prata ren svenska (möjligen med lite inslag av pitemål). Vårt kontor ligger i Borgen på Furunäsets Företagsby strax utanför centralaste Piteå. Men det hindrar inte oss från att ha kunder från andra delar av landet, även om vi gillar att möta våra kunder över en kaffekopp på kontoret.

Kort och gott: Vi gör det roligare, hela vägen till sista raden! https://www.revisionaren.se/index.php/om-revisionaren
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 13 juni 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.