Ateljégrafiker / Montör

Ateljégrafiker / Montör

Adecco söker en Montör och/eller en Ateljégrafiker till Ram & Reklam AB i Piteå. Då företaget förstärker kommer du att vara en viktig kugge i verksamheten. Om du är praktisk och gillar att kombinera olika arbetsuppgifter är du den vi söker.

Jobbet innebär eget ansvar för att driva arbetet framåt. Som person är du initiativtagande och en frisk fläkt som bidrar i vår personalgrupp.

Din bakgrund:
Du har kunskap för att anpassa design till rätt tryckformat, material och efterbearbetning, och kan ta ansvar från start till korrektur för att leverera en tryckt och färdig produkt.

Arbetet består även av montering i vår ateljé och ute hos kund. Producerade dekaler kan monteras till exempel på fönster och bilar. Exempelvis frostad film med logotype på fönsterruta och bilder/dekalfilm på fordon. Det är meriterande om du har erfarenhet av att foliera bilar.

Vi söker dig som
  • vill arbeta deltid, är student eller företagare på minst 50%.
  • har goda kunskaper inom Adobe CC, främst Illustrator och InDesign i PC-miljö.
  • har goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.
Vad erbjuder vi?
Ett långt och spännande vikariat hos vår kund här i Piteå. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos företaget.

Om tjänsten:
Start under mars månad. Du kommer att arbeta 50%-100% vid behov.

Utbildning:
Utbildningsmässigt har vi krav på fullgjord gymnasieutbildning, god datorvana och B-körkort. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Ateljégrafiker / Montör är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos vår kund.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Maria Johansson via 070 377 16 30 eller via mejl maria.johansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Grafiker, skyltmontör, montör, skyltar, logotype, bilreklam, Adecco Piteå
Mer info
Kontaktperson Maria Johansson
Telefon 0703771630
Område Piteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.