Konstruktör med inriktning statik

Konstruktör med inriktning statik

Prefabmästarna är ett entreprenadföretag specialiserade på prefabricerade betongelement. Vi finns med huvudkontor och fabrik i Piteå där vi sysselsätter hundratalet personer. Med en över 100-årig tradition och erfarenhet av betonggjutning levererar Prefabmästarna allt från enkla till komplexa konstruktionslösningar till flertalet större och mindre projekt årligen.

Med ett brett produktsortiment och vår egna konstruktions- och marknadsavdelning kan vi tillgodose de flesta kundernas skiftande behov och skräddarsy de lösningar som önskas.

Vi växer och vill nu utöka vårt konstruktionsteam med en erfaren statiker inom byggnadskonstruktion

Arbetsuppgifter:

Som statiker hos Prefabmästarna är du en viktig del i alla projekt både stora och små. Du håller daglig kontakt med egna konstruktionsavdelningen, projektledare och produktionsledare i fabriken och deltar i projektmöten både interna och externa. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ansvara för stabilitetsberäkningar, elementdimensioneringar och lastnedräkningar. Projekten varierar i antal och omfattning och du är involverad i flera projekt samtidigt vilket ställer krav på att du kan bedöma och prioritera arbetsinsatsens mängd med hjälp av din erfarenhet.

Du är en viktig kugge i vår konstruktionsavdelning och projektgruppen. Här på Prefabmästarna får du en unik möjlighet att jobba i en verksamhet med närhet till vår egen produktion, konstruktion och projektledning- allt samlat på ett ställe. Tack vare närheten till fabriken ges du möjlighet att vara med i utvecklingsfrågor, problemlösning på plats och är med hela vägen från anbudsskede till färdigställande. Förutom fabrik och huvudkontor i Piteå har vi även kontor i Strömsund.

Kvalifikationer:

Lämplig utbildningsbakgrund är Civil- eller Byggnadsingenjör med inriktning konstruktion. Du har jobbat som byggnadskonstruktör och ansvarat för dimensionering av större konstruktioner. Du bör ha erfarenhet av FEM beräkningar och stabilitetsberäkningar. Tjänsten som konstruktör kräver god prioriteringsförmåga då du kommer att arbeta mot mål på såväl kort som lång sikt.

Vem trivs här:

Vi söker en ansvarstagande konstruktör som trivs med att samverka med andra. Som person är du strukturerad och kan anpassa noggrannhet med snabbhet i ditt arbete med hjälp av din erfarenhet. Du är självständig och drivande i ditt arbete. Vi erbjuder en arbetsplats med fin gemenskap och korta vägar från förslag till genomförande där du får möjlighet att bidra med din drivkraft. För rätt person som vill vara med i en expansiv fas i vår verksamhet kan vi erbjuda en flexibel lösning.

Ansök:

Du skickar in din ansökan med CV och personligt brev via vår hemsida www.prefabmastarna.se Märk din ansökan "Konstruktör". Vid frågor om tjänsten ring gärna Bo Häll 070-318 17 57 eller Petter Bergström 070-240 65 02 på konstruktionsavdelningen.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 19 april
2020.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.prefabmastarna.se
Sista ansökningsdag 19 apr 2020 (12 dagar kvar)