Företagssäljare Beijer Piteå

Företagssäljare Beijer Piteå

Beijer
Piteå söker nu en företagssäljare till vår säljavdelning. För att passa i rollen har du hög drivkraft, vilja och älskar sälj. Du får chansen av att vara en del av ett företag med hjärta och engagemang för våra medarbetare och kunder. Blir du vår nästa stjärna?

Arbetsbeskrivning
Som företagssäljare på Beijer är du vårt ansikte utåt då du är en av de första personerna som våra kunder möter. Du arbetar huvudsakligen med att utveckla den lokala försäljningen mot våra viktigaste företagskunder i närområdet med främsta målet att skapa personliga och varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder. Du besitter en nyckelroll med möjligheten att lägga grunden för en framgångsrik försäljning inom Beijer. I arbetsuppgifterna ingår att lämna offerter, teckna avtal, göra kundbesök, ta emot order och arbeta i vårt affärssystem Trygg. I rollen ingår även en del rådgivning och kunskapsutlåtanden kring byggprocesser.

För att passa i rollen tror vi
att du är en person med ett starkt driv, ett lösningsorienterat sinne samt ett intresse av att vara del av ett företag som uppmuntrar personligt engagemang, utveckling och hög servicekänsla. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Rollen sätter krav på ditt intresse och din kunskap inom byggnadsmaterial samt försäljning. Vidare trivs du i ett företag som ser till mycket självständigt ansvar, strategiskt tänk och en öppenhet mellan såväl kollegor som kunder. För att vara aktuell för tjänsten har du körkort samt besitter erfarenhet av framgångsrik försäljning inom branschen.

Vad erbjuder Beijer?
Beijer erbjuder en utvecklande
tjänst i ett framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden. Du erbjuds en viktig roll i en spännande miljö med möjlighet till utveckling! Du kommer bli en del av ett härligt, glatt gäng som genom framgångsrikt samarbete har roligt på arbetet. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placeringsort i Piteå Rekryteringsstart omgående och planerar att tillsättas så snart vi hittat rätt person med löpande urval & intervjuer.

För vidare frågor kring
process kontakt Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial, tfn 075 241 21
49.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.