Mekaniker/montör av Industriportar

Mekaniker/montör av Industriportar

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med service & underhåll av industriportar, både ute hos kundföretag och hos privatpersoner. Verksamhetsområdet sträcker sig över hela Norrbotten. Vi söker någon med mekansik erfarnehet och skruvvana. Bör även ha en god fysik då vissa moment kräver tunga lyft.

Din profil

Vi söker någon som är social, framåt som person och serviceminded. Någon som är lösningsfokuserad och ansvarsfull av sig, du tycker det är viktigt att lämna ifrån dig ett välutfört arbete och är nogrann. Du kan arbeta tillsammans med andra i team men också trivas med att jobba självständigt.

Övrig information

Vi intervjuar och tillsätter tjänster löpande, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta
Konsultchef Maria Berggren 0725172604 eller via e-post: Maria@konsultia.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Maria Berggren
Telefon 072-5172604
Område Piteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu Servicemekaniker för kommande portservice uppdrag.

Du kommer att vara anställd hos oss på Konsultia och arbeta hos Nybergs Mekaniska som ligger ute på Haraholmen.

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se