Vi söker en Mekaniker/ Plåtslagare till Piteå

Om jobbet

I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

Arbetet innebär i huvudsak reparation av krockskadade bilar och lätta transportbilar. Även riktning av karosskador, byte av karosseridelar, riktbänksarbeten, svetsning, plastreparationer & vindrutebyten på personbilar och lätta transportbilar. Som mekaniker/plåtslagare ingår även en del administrativt arbete i form av dokumentation.

Du ingår i ett proffsigt team med erfarna bilplåtslagare och får goda möjligheter till utbildning och karriär där du som nyutbildad har stor möjlighet till utveckling inom branschen!

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning.. Har du några års arbetslivserfarenhet ses det som meriterande men är inget krav.

Servicekänsla

är en förutsättning för att lyckas i denna roll liksom förmågan att bidra och uppmuntra till goda insatser i teamet. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan senast 29 september

Frågor om tjänsten och ansökan tas emot av

Raino Rönnqvist

0911-234059

raino.ronnqvist@norrlandsbil.se

Läs mer om oss på www.norrlandsbil.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Raino Rönnqvist, 0911-234059

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 sept

Om företaget

Norrlands Bil är återförsäljare av Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Volkswagen Transportbilar. Företaget har auktoriserade fullserviceanläggningar i Luleå, Piteå, Skellefteå, Arvidsjaur och Malå för de märken man representerar. Koncernen omsätter idag ca 1,2 miljarder och har totalt 285 medarbetare.