NUAB söker ekonomi ansvarig till vårt kontor i Piteå

NUAB söker ekonomi ansvarig till vårt kontor i Piteå

NUAB är
ett certifierat utbildningsföretag som varit verksamt i utbildningsbranschen sedan 2008.

Vi är ett tillväxtföretag som under 2018 utnämnts som ett av 10 Superföretag i Norrbotten! Vi är ett litet företag med stort tänk och vi har alltid kunden och dess säkerhet i fokus. Från att ha mestadels arbetat med maskin- & säkerhetsutbildningar har vi nu även utbildningar inom fallskydd, el, brand och HLR.
NUAB har kontor och/eller utbildningslokaler i Stockholm, Umeå, Piteå och Kiruna. Naturligtvis kommer vi gärna ut till våra kunder och har utbildning i deras lokaler om det passar bättre. Vi erbjuder även fallskyddssäkerhet, brand & verktygskontroll, it-system för besiktning och tillsyn samt it-system för kompetensstyrning.

Om tjänsten ekonomiansvarig

din uppgift att jobba med alla aspekter av vår företagsekonomi och administration. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • bokföring
  • fakturering
  • löner
  • betalningar
  • kravhantering
  • ekonomisk uppföljning
  • administration
  • avtalshantering
Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av ekonomiarbete med eget ansvar. Du har en slutförd utbildning med inriktning ekonomi, som lägst på gymnasialnivå, med praktisk erfarenhet av bokföring.

Som person är du strukturerad och noggrann. Du är glad, positiv och kan arbeta självständigt.

Du ska ha goda IT-kunskaper och det är meriterande är det om du har erfarenhet av Visma lön, Fortnox och Bygglet.
Mer info
Telefon 091119559
Område Piteå
Yrkesroll Administration, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nuab.se
Sista ansökningsdag 31 dec (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NUAB är
ett certifierat utbildningsföretag som varit verksamt i utbildningsbranschen sedan 2008.

Vi är ett tillväxtföretag som under 2018 utnämnts som ett av 10 Superföretag i Norrbotten! Vi är ett litet företag med stort tänk och vi har alltid kunden och dess säkerhet i fokus. Från att ha mestadels arbetat med maskin- & säkerhetsutbildningar har vi nu även utbildningar inom fallskydd, el, brand och HLR. NUAB har kontor och/eller utbildningslokaler i Stockholm, Umeå, Piteå och Kiruna. Naturligtvis kommer vi gärna ut till våra kunder och har utbildning i deras lokaler om det passar bättre. Vi erbjuder även fallskyddssäkerhet, brand & verktygskontroll, it-system för besiktning och tillsyn samt it-system för kompetensstyrning.