Projektingenjör/konstruktör för Sveriges största stålbyggnadsentreprenader till NORDEC

Projektingenjör/konstruktör för Sveriges största stålbyggnadsentreprenader till NORDEC

NORDEC kombinerar styrkorna hos våra föregångare genom fusionen mellan Normek och Ruukki Building Systems. Vårt namn är nytt, men vår historia sträcker sig över mer än 80 års design, tillverkning och installation av stomkonstruktioner för de mest krävande byggprojekten. Vår omfattande expertis och erfarenhet som samlats under flera år hjälper oss att se en större bild och möjligheterna för våra kunder.

Vi är Nordens ledande aktör inom design, tillverkning och montering av stål-, tak- och fasadlösningar till byggindustrin i Sverige, Finland och Norge. Vi är även verksamma i Litauen, Polen och Tjeckien. Vi omsätter årligen 190 M€ med fem produktionsanläggningar och 650 medarbetare. NORDEC är en del av Donges Group med säte i Frankfurt am Main, Tyskland.

Våra tjänster täcker hela värdekedjan. Vi tar det övergripande ansvaret för projektet, från design till produktion, hantering av underleverantörer och installation. Samtidigt levererar vi alltid lösningar som bäst passar våra kunders behov och mål.

Vår driftsmodell gör oss effektiva och det skapar värde. Detta innebär mindre tid på plats samt säkrare och mer kostnadseffektiva åtgärder. Vi bygger varaktiga partnerskap drivna av högkvalitativ kundservice och gemensamma mål. Vi strävar efter att göra våra kunders arbete så enkelt som det kan vara.

Vi tror att helheten alltid är starkare än summan av dess delar. Lagarbete är drivkraften bakom NORDEC, både i samarbetet mellan våra affärsenheter och i vår strategi för att möta våra kunders behov. Ju bättre vi arbetar tillsammans, desto tydligare kan vi se den stora bilden för våra kunder, vilket gör att vi kan hantera stora utmaningar och små detaljer med skicklighet och precision.

NORDEC - Together for smart solutions

Är det dig vi söker?

Ditt uppdrag
Som projektingenjör/konstruktör hos oss arbetar du i ett projektteam. Beroende på din erfarenhet kan du antingen bistå konstruktionsansvarig med CAD modellering, upprätta materialspecifikationer, stötta inom kalkyl och projektarbete, ta fram underlag och genomföra utredningar alternativt, om du har många års erfarenhet, ta hela konstruktionsansvaret i en entreprenad. Vi arbetar i TEKLA men om du arbetat i andra verktyg så är inte det några problem för oss.

Vem är du
Du har antagligen en universitetsutbildning inom väg- och vatten med konstruktionsinriktning men du kan också inneha en annan utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom konstruktionsområdet. Vi är i denna roll öppna både för en mer junior person som vi lär upp så väl som om du har mångårig erfarenhet inom området. Det viktigaste för oss är att du passar i vårt team.

För att lyckas i rollen bedömer vi också att du kan kommunicera verbalt och skriftligt på engelska och svenska.

Visst låter det intressant?
Läs mer om oss på nordec.com

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rekryteringskonsult Peder Hansson på rekryteringsföretaget Terminalen Executive Search. Telefonnummer 0730-26 80 30 eller via e-post peder.hansson@terminalen.nu

Välkommen med din ansökan senast 24 augusti 2020 till www.terminalen.nu/rekryteringar
Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller brev.

Notera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Om tjänsten tillsätts före sista ansökningsdag tas annonsen bort från Terminalens webbplats.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug 2020 (11 dagar kvar)