Projektchef med VD-ambitioner till expanderande M Öhman Schakt AB

Projektchef med VD-ambitioner till expanderande M Öhman Schakt AB

M Öhman Schakt AB är ett "nygammalt" företag med 40 års erfarenhet inom schakt- och entreprenadbranschen. Vår nuvarande verksamhet omsätter ca 60 milj (2021) och har idag 15 st anställda och ett antal maskiner. Vi är verksamma i hela Sverige och riktar främst in oss på stora massförflyttningar/schaktarbeten med vår maskinpark som är väl anpassad för den typen av jobb. Exempel på uppdrag kan handla om stora infrastrukturjobb, gruvindustri, schakt för grundläggning av byggnader etc. Företaget fick en "nystart" år 2020 och har sedan starten tagit på sig både mindre och större projekt med visionen att bli det självklara valet för kunden.

Då vi nu planerar ett steg framåt på den svenska marknaden söker vi nu en nyckelperson i vår resa.
Är det dig vi söker?

Ditt uppdrag
Ditt uppdrag består i att i högsta grad delta i vår expansion genom utvecklande av befintliga och nya kundkontakter i kombination med ledarskapsfrågor och strategiarbete. Du deltar i ledningsgruppsarbetet och i att sätta mål och följa upp vår expansion. För rätt person finns också möjligheten att, på olika sätt, succesivt bli en ännu större del av verksamheten.

Vem är du
För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du har en mångårig erfarenhet från ledande ställning i någon typ av entreprenadbransch. Inte nödvändigtvis maskinbranschen. Även byggrelaterad- eller annan industribransch kan vara lämplig.

I denna tjänst är vi flexibla när det gäller din bostadsort och du kan egentligen bo var som helst i Norrbotten (distansmöjlighet).

Tjänsten innehåller resor och möten med svenska- och utländska uppdragsgivare. Vårt huvudkontor är i Älvsbyn.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att konfidentiellt kontakta:
Rekryteringskonsult Peder Hansson på rekryteringsföretaget Terminalen Executive and Specialist Search via e-post peder.hansson@terminalen.nu eller telefon 0730-26 80 30.

Om du är från annan ort och vill flytta till oss så hjälper vi självklart dig och din familj med dom praktiska omlokaliseringsfrågorna som kan uppstå genom vårt samarbete med Terminal 5 Relocation (www.terminal5.nu)

Välkommen med din ansökan senast 9 oktober 2022 till www.terminalen.nu/rekryteringar
Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller brev.

Notera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Om tjänsten tillsätts före sista ansökningsdag tas annonsen bort från Terminalens webbplats.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (5 dagar kvar)