Målare till uppdrag på Lindbäcks bygg

Målare till uppdrag på Lindbäcks bygg

Dina arbetsuppgifter

Som målare ingår du i ett arbetslag som arbetar på en station i ett taktat flöde. Ditt lag kommer också att arbeta med ständiga förbättringar för att hela tiden leta möjligheter till att göra jobbet på ett säkrare, smartare och effektivare sätt.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom måleriyrket och är intresserad av att jobba som målare i produktionen. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi vill att du skall vara engagerad, driven med en positiv inställning och god social förmåga. Arbetet kräver att du tar ansvar för din egen insats och är självgående, samtidigt som du trivs och fungerar bra med att samarbeta i ett arbetslag.

Övrig information

Vi söker dig som vill prova på att jobba på Lindbäcks bygg, och få en chans att visa sina färdigheter. Du kommer att vara anställd åt oss på Konsultia men uthyrd åt Lindbäcks bygg. Vi söker omgående personal så skicka in din ansökan.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 8 aug (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lindbäcks är Sveriges ledande företag inom industriellt producerade flerbostadshus. I nära samarbete med våra kunder och med en stark drivkraft för innovation utvecklar och bygger vi industriellt producerade flerbostadshus i trä - allt för att skapa slagkraftiga och hållbara boenden som motsvarar morgondagens behov. Vi lägger stort fokus på hög boendekvalitet och genom att alltid samarbeta med några av landets främsta arkitektkontor skapar vi vackra, sunda och praktiska hem där människor trivs. Familjeföretaget startade 1924 i Piteå, där huvudkontor och våra två produktionsanläggningar finns.

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång. Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se