Lernia söker däckmontörer till Piteå

Lernia söker däckmontörer till Piteå

Lernia söker två däckmontörer för konsultuppdrag hos kund.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta som däckskiftare hos kund under en intensiv säsong då kunder behöver byta till vinterdäck. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att däck och balansera däck efter kundens önskemål. Arbetet ställer höga krav på ansvarstagande, noggrannhet och initiativtagande. Du kommer arbeta tillsammans med ett team där alla behövs för att bidra till högsta och bästa kvalité.

Säsongen pågår under ca 4 till 5 veckor på heltid.

Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • Körkort och tillgång till bil
  • Tidigare erfarenhet av däckskifte
  • Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
  • God fysik
  • Hög arbetsmoral
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är självständig, noggrann, kvalitetsmedveten och bilintresserad. Du har en god förmåga att hantera en hög arbetsbelastning, ta ansvar för och hålla ordning på ditt ansvarsområde samt kan arbeta mot uppsatta mål och deadlines. Du är flexibel som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp.

Om anställningen
  • Placeringsort: Piteå
  • Tjänstgöringsgrad: Dagtid
  • Tillträde: V. 45
  • Anställningsform: Visstidsanställning som konsult via oss på Lernia. Uppdraget sträcker sig under ca 4-5 veckor.
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta konsultchef Sara Jonsson: sara.jonsson2@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.