Montörer för deltidsarbete vid behov

Montörer för deltidsarbete vid behov

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi montörer som kan arbeta vid behov. Detta betyder att du behöver ha en annan sysselsättning på sidan av, t.ex. utbildning eller annat deltidsjobb på minst 50 %.

Du kommer arbeta i produktion med att montera kundens produkter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av monteringsarbeten av något slag sedan tidigare, eller arbetat inom industrin med liknande arbetsuppgifter.

Din profil

Du som person är positiv och kommer bra överens med andra, är engagerad och drivande framåt i arbetet, och kan arbeta lika bra självständigt som i team tillsammans med dina kollegor.

Övrig information

Känner du att detta kan vara något för dig? Tveka inte att söka tjänsten redan idag! Tjänsterna kan komma att tillsättas innan slutdatum.

Krav på B-körkort och tillgång till bil.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se