Industrisnickare till Derome Plusshus i Renholmen

Industrisnickare till Derome Plusshus i Renholmen

Dina arbetsuppgifter

Som industrisnickare kommer du att ingå i ett arbetslag där du bland annat kommer arbeta med golvvläggning, vägg- och takmontering, samt andra arbetsuppgifter som hör till när du färigställer modulerna. Ditt lag kommer också att arbeta med ständiga förbättringar för att hela tiden leta möjligheter till att göra jobbet på ett säkrare, smartare och på ett effektivare sätt.

För tillfället håller Plusshus på att bygga hotelldelen till Sara-kulturhus i Skellefteå.

Din profil

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från träindustrin eller har byggerfarenhet. Vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper, där vi vill att du skall vara engagerad och driven. Vi ser även att du har en positiv inställning och god social förmåga. Arbetet kräver att du tar ansvar för din egen insats och är självgående, samtidigt som du trivs och fungerar bra med att samarbeta i ett arbetslag.

Övrig information

Vi söker dig som vill jobba inom träindustrin och få en chans att visa dina färdigheter. Du kommer att vara anställd åt oss på Konsultia men uthyrd åt kundföretaget. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök tjänsten redan idag via vår hemsida www.konsultia.se

Har du några frågor angående tjänsten? Vänligen kontakta Emelie Book på 072-517 26 18, eller Greta Lundqvist på 072-517 26 80

B-körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten.

Plusshus ligger i Renholmen vilket är ca 44 km från både Piteå- och Skellefteå centrum.
Mer info
Kontaktperson Greta Lundqvist
Telefon 072-517 26 80
Område Piteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome Plusshus producerar och levererar prefabricerade småhus och flerbostadshus. De har över 70 års erfarenhet i branschen, och är kunniga och effektiva inom husproduktion. De producerar bostäderna i egna fabriker, och tar ansvar för att leverera produkter av högsta kvalitet. De tillverkar husen av trä som är sågat i deras egna sågverk- detta eftersom Derome arbetar med hela kedjan från skog- till färdigt hus. Detta gör kvalitetssäkringen och kontrollen över produkterna helt unika.

Nu söker vi i samarbete med Derome Plusshus industrisnickare till deras produktion.

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.
Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare.
Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor.
Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård.

Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder.
Våra kontor finns etablerade i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Gävle.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se