Fastighetsskötare

Fastighetsskötare

Piteå Näringsfastigheter AB söker nu en Fastighetsskötare till sitt team.
Kontoret är placerat i Furunäset företagsby och där jobbar idag 15 anställda fördelat på tre avdelningar: Marknad, Ekonomi och Fastighet (drift underhåll och projekt). Avdelning Fastighet som du kommer att tillhöra ansvarar bl.a. för tillsyn av fastigheterna, årsbaserade arbetsmoment och mycket annat. Som Fastighetsskötare är du en av PNF´s kontakter mot hyresgästerna.

Är du praktiskt lagd med ambition och känsla för service, med en önskan om att arbeta i en prestigelös grupp med god sammanhållning där alla medarbetare anses lika viktiga?

Vi erbjuder dig en tight, trivsam och dynamisk arbetsplats med engagerade medarbetare, ansvar med matchande befogenheter, möjlighet till personlig utveckling och behovsstyrda utbildningar. En stor del av tiden kommer du att ha dina arbetsuppgifter förlagda i PNF´s lokaler i Furunäset företagsby, och resterande fördelat på övriga fastigheter. Tillgång till bil i tjänsten för resor inom kommunen.

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du att sköta fastighetstillsyn och dagliga/årsbaserade arbetsmoment. När våra hyresgäster behöver hjälp med diverse enklare serviceuppdrag, t.ex. montage av inventarier och byte av ljuskällor så bistår du med detta. Eftersom du är en av PNF´s kontakter mot hyresgästerna har du möjlighet att fånga upp eventuella förändringar och önskemål i ett tidigt skede. I dina dagliga uppgifter ingår även att utföra ronderingar, att hålla rent och snyggt kring våra fastigheter samt byta ut trasigt material. Löpande utför du mätaravläsningar månadsvis, och ser även till att plocka fram- och ställa undan trädgårdmöbler/cykelställ och dylikt vid säsongsskifte. Det ingår även i dina arbetsuppgifter att administrera de arbeten som utförs mot hyresgäster och förbereda fakturering av dessa. Utifrån behov kommer du att utföra in- och utflyttningsbesiktningar för våra hyresgäster. Arbetet är varierande där diverse oförutsedda händelser kring fastigheterna tillkommer. Vintertid ingår det även ett ansvar för snöskottning/sandning vid entréer i Furunäset företagsby. Du kan även komma att vara ett stöd till driftorganisationen vid behov.

Vem är du
I denna rekrytering lägger vi stort fokus på dina personliga egenskaper. Det är av största vikt att du är praktiskt lagd med en hög känsla för service. Eftersom du har en personlig mognad och hög motivation har du lätt för att interagera med olika typer av människor, skapa en trivsam miljö för hyresgästerna samt lösningsfokuserat ta dig an de arbetsuppgifter som dyker upp. Du ser vad som behöver göras och är inte rädd för att hugga i. Vidare har du förmågan att självständigt planera din arbetsdag för att på ett smidigt sätt kunna omprioritera när oförutsedda saker händer. Vi ser även att du är strukturerad eftersom viss administration ingår i tjänsten. Där kommer du även att ha nytta av din goda datorvana samt goda förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Din nyfikenhet kommer att bidra till din fortsätta utveckling i rollen.

Meriterande är arbetslivserfarenhet inom bygg- och fastighetsområdet; Kanske har du jobbat som fastighetsskötare, snickare eller elektriker, alternativt annan gren inom bygg/installationsbranschen.

Krav
Gymnasieutbildning
Körkort B

Tillträde så snart som möjligt. Tjänsten är på 100%, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Kompetenslaget och har du några frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monica Eliasson eller Helene Lowall.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kompetenslaget.se
Sista ansökningsdag 24 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Piteå Näringsfastigheter AB äger och förvaltar 185 000 kvadratmeter fördelat på 40 fastigheter för uthyrning i en rad olika verksamheter. Bolaget omsätter drygt 120 miljoner kr och har en balansomslutning på ca en miljard kr. Piteå Näringsfastigheter AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag vars uppgift är att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun genom att äga och förvalta fastigheter för såväl privata och offentliga verksamheter inom industri, kontor, affärsverksamhet och utbildning. Piteå Näringsfastigheter har sedan starten 1964 tagit en aktiv roll som samhällsbyggare. I första hand är det kopplat till uppdraget att verka för att främja arbetsmarknaden, men PNF:s roll är också att skapa attraktiva miljöer för piteborna och andra aktörer i kommunen. Läs mer på www.pnf.se