Student och önskar meriterande erfarenheter inom ekonomi?

Student och önskar meriterande erfarenheter inom ekonomi?

Här får du som studerar ekonomi eller liknande ett meriterande arbete på sidan av dina studier! För dig som är engagerad och noggrann i ditt arbetssätt har vi det perfekta extrajobbet för dig för att dryga ut studentkassan och även meriter på Cv:t inför framtiden.

Sök tjänsten redan idag och bli en del av Gräv och transport familjära och trevliga team!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Gräv och transport i Piteå en student som ekonomiassistent/administratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund.

Du kommer arbeta cirka 2 dagar/vecka under studieterminerna. Tillsammans med din närmsta chef hos Gräv och transport kommer ni överens om hur mycket du arbetar utifrån dina ambitioner och möjligheter. Efter att de nyligen renoverat står ett helt tomt och fräscht kontor till ditt förfogande.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord alla mail kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent/administratör kommer du främst avlasta ekonomifunktionen med löpande bokföring varav till störst del omfattar fakturering och övrig administrativa arbetsuppgifter. Programmet som du kommer arbeta i är Visma samt Excel.

Beroende på hur mycket framåtanda du visar kommer du även tilldelas mer arbetsuppgifter och ansvar. Du kommer verkligen att få att utforma din egen vardag och införskaffa dig värdefulla meriter.

Vi söker dig som

Studerar ekonomiprogrammet eller liknande och har minst ett år kvar av dina studier. Du har administrationserfarenheter med dig, har du erfarenhet av att arbeta i affärssystem sedan tidigare är det meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är initiativtagande och drivande i ditt arbetssätt då du kommer tilldelas mycket frihet under ansvar i din arbetsroll, därför krävs det att du tar dig an de arbetsuppgifter som du får. Vidare är du social och samarbetsvillig då det är en familjär stämning inom företaget.

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid
STAD: Piteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Vårt åkeri har funnits i branschen sedan 1982 då under namnet Holms Åkeri. 2006 bytte vi namn till Gräv och transport i Piteå AB - GOTAB. Vi är i direkt samverkan med BDX företagen med ett 15 - tal fordon, vi kan därför erbjuda specialtransporter, mark och anläggningsarbeten, plognings-och snöröjningsuppdrag.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 26 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.