Junior hydrogeolog sökes!

Junior hydrogeolog sökes!

Vill du arbeta i ett företag där du får chansen att utvecklas och göra karriär inom Hydrogeologi? Sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som junior hydrogeolog kommer du att ta rygg på en mentor som stöttar dig i din roll. Du kommer att få vara med om projekt från tidigt skedé, underhåll och avveckling. Du kommer arbeta 80% på kontoret och 20% ute i fält. Det är ett spännande och varierande jobb.
Exempel på arbetsuppgifter kan vara följande;
Att utföra mätningar och provtagningar i fält på ex. yt- och grundvattennivån, skriva rapporter och presentationsunderlag, göra beräkningar och delta på kundmöten.

Din profil

För att vara rätt person till denna tjänst krävs följande:

Skallkrav:
- Relevant högskoleutbildning inom till exempel:
Väg & vatten, hydrologi eller miljövetenskap med fokus på vatten/hydralik.
  • Körkort B
  • God svenska i tal och skrift
Meriterande krav:
  • Dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst är starkt meriterande
  • Genomfört ex-arbete inom hydralik/vatten
Vi lägger mycket stor vikt vid personligheten i denna rekrytering. För att vara rätt person krävs att du är driven och har en hög initiativförmåga. Du har en god social förmåga och trivs i kontakten med beställare och kollegor. Det är även viktigt att du är prestigelös i ditt arbete, en lagspelare och har en hög yrkesstolthet. Du tar ansvar för ditt arbete och vill alltid leverera en hög kvalitet!

Villkor

Omfattning: Heltid,8-17
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Luleå främst, men även Skellefteå och Piteå.

Intervjuer sker löpande, sök idag eller tipsa en vän!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 okt (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad och har 2000st anställda. Det arbetar idag 12 st geotekniker och hydrogeologer på kontoret i Luleå.
Mer info om företaget ges vid en intervju!

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.