Energiingenjör sökes till stor kund i Piteå

Energiingenjör sökes till stor kund i Piteå

Vill du arbeta för ett av Sveriges ledande ingenjörs- och designföretag som energiingenjör med stor utvecklingspotential? Har du drivet, intresset och viljan att arbeta med projekt där du kan göra skillnad? Då har vi tjänsten för dig! Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som energiingenjör hos vår kund kan du utvecklas i en kreativ och teknikorienterad miljö. Du brinner för en mer energieffektivare värld och har drivet att fördjupa dig ytterligare i din tekniska kompetens. Arbetsuppgifterna som ingenjör hos vår kund innefattar ett självständigt arbete på kontor där du oftast arbetar med uppdrag inom el eller VVS. Dina kollegor finns alltid nära till hands som du kan bolla idéer och ritningar med. Du kommer att arbeta i CAD, där du gör ritningar och bereder för entreprenad. Om du har intresset kan du även ingå i större projektgrupper. Under din första tid hos kunden får du gå bredvid en senior kollega som fungerar som en mentor tills det att du kan stå på egna ben.

Din profil

Modig, Hängiven, och Lagspelare är kundens värdeord. Vi ser att du känner engagemang och passion för att följa dessa och är prestigelös som person.

Skallkrav
  • Högskoleutbildning som Elingenjör, VVS- eller Energiingenjör
  • CAD
  • Svenska i tal och skrift
  • B körkort
Meriterande

- Engelska

Villkor

Arbetsort: Piteå eller Kiruna
Start: Augusti
Mer info
Kontaktperson Camilla Lindström
Telefon 0723016681
Område Piteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunden är ett av Sveriges största Ingenjörs- och Designföretag med verksamhet i mer än 50 länder från Vietnam till Brasilien. De arbetar mot en mer hållbar värld för kommande generationer genom att förena människa och teknik. De finns idag verksamma inom infrastruktur, industri, energi och digitala lösningar. Med över 10,000 medarbetare är de stolta över att värna om sina anställda och arbetar ständigt med företagshälsa.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.