Kalkylator till Fermeco AB

Kalkylator till Fermeco AB

Nu söker vi en Kalkylator till Fermeco AB i Piteå. Brinner du för att arbeta i en teknisk och affärsutvecklande roll inom bygg och industri är tjänsten som Kalkylator på Fermeco AB något för dig!

Om tjänsten
Som Kalkylator på Fermeco ansvarar du för att beräkna kostnader/priser för leverans av prefabricerade stålprofiler, fackverk, takstolar stommar mot större byggprojekt i Sverige. I rollen kommer du att arbeta i nära kontakt mot företagets kunder, där du deltar vid upphandlingar och affärsmöten.

Rollen ställer krav på att skapa kontakt och förståelse för kunder inom byggsektorn, kalkylera och planera leveranser av stålkonstruktioner samt tillsammans med produktion sätta leveransplaner för pågående projekt. I rollen som Kalkylator kommer du att arbeta i nära samarbete med hela verksamheten, ledning, produktion samt externa kontakter ute på kundföretagen.

I din roll som Kalkylator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Produktionskalkyler av stålkonstruktioner
  • Affärsutveckling
  • Samarbete med produktion
Tjänsten som Kalkylator är en heltidsanställning med planerad tillsättning omgående, så avvakta inte med din ansökan.

Om dig
Vi söker dig som har en teknisk examen mot tillverkning eller bygg gärna en yrkesspecifik utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi tror att du har några års erfarenhet från en teknisk roll inom industri eller byggbranschen. Du har erfarenhet av att skapa långsiktiga samarbeten med kundföretag.

Vidare ser vi att du är en social person med teknikintresse, du brinner för att skapa förutsättningar till goda affärsmöjligheter tillsammans med företagets kunder samt internt i samarbete med produktionsansvariga. Har du dessutom en förmåga att visualisera, planera och presentera lösningar för leverans kommer du att ha goda förutsättningar att lyckas i rollen som Kalkylator på Fermeco AB

Viktigt för tjänsten är:
  • Socialkompetens
  • Branschvana, teknikintresse
  • Samarbete
  • Planering
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Fermeco AB
Fermeco AB startades 1964 och i juni 1993 startade egen tillverkning av takstolar (stålfackverk). Vi är ett legotillverkande företag inom stål-byggnad med egen konstruktionsavdelning och ytbehandling. I samband med 40-årsjubileet 2004 bytte företaget namn från Bergsvikens Svets & Mekaniska AB till Fermeco AB.

Verksamheten omfattar konstruktion, tillverkning och montage av stålkonstruktioner till byggnader, byggnadssmide, licenssvetsning samt tillverkning och montage av byggnader i stål och plåt. Företaget har egen ytbehandlingsanläggning med 15 års erfarenhet och diplomutbildade målare, vi är dessutom auktoriserade rostskyddsmålare.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco 073 - 684 70 01, filip.johansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kalkylator, projektledare, affärsutvecklare, Beräkningsingenjör, Byggproduktion, Tillverkning, Piteå, Fermeco AB, Adecco
Mer info
Kontaktperson Filip Johansson
Telefon 073-684 70 01
Område Piteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.