Butiksansvarig Piteå

Butiksansvarig Piteå

Vi söker nu en driven Butiksansvarig till vår butik i Piteå med intresse för service och utveckling. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas dels genom egna insatser och dels genom våra interna utbildningsmöjligheter!

Arbetsuppgifter
Som butiksansvarig ansvarar du tillsammans med teamet för att aktivt utveckla butikens försäljning av elmaterial över disk och per telefon. Med stöd av säljchefen och i samarbete med utesäljare och butikssäljare på enheten kommer du att arbeta mot alla förekommande kundsegment. I rollen som butiksansvarig leder och coachar du övriga butikssäljare. Du kommer även gemensamt med teamet att planera och genomföra kundaktiviteter i och utanför butiken samt ansvara för butikens lagerhållna sortiment och försäljningsresultat avseende volym. I tjänsten ingår även platsansvaret för enheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig med gymnasiekompetens inriktad mot el/teknik samt några års erfarenhet av försäljning, eller motsvarande kompetens vi bedömer likvärdig. Vi ser att du har god branschvana och kännedom om Elektroskandias produkter. Erfarenhet av ledande befattningar och eventuella specialistkunskaper inom området är meriterande.

Som person är du ordningsam, driven och har en vilja att hjälpa kund och anstränger dig för att leverera bästa möjliga lösning. Du är socialt aktiv i affärsmässiga sammanhang, där du skapar kontakter och underhåller relationer. Vi ser att du tar egna initiativ genom att du sätter igång aktiviteter och når resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du välkommen att kontakta Erik Bjuhr, Säljchef region Nord, Tfn: +46 920 24 43 11. Fackliga kontaktpersoner för Unionen är Patrik Bäckström 040-38 51 13 och Annika Wargén 08-92 35 04.

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen in med din ansökan!

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.
Mer info
Kontaktperson Erik Bjuhr
Telefon 0920-244311
Email Mejla Erik Bjuhr
Område Piteå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.elektroskandia.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elektroskandia Sverige AB är Sveriges ledande el-teknikgrossist med mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Företaget omsätter 5,8 Miljarder SEK finns på 48 orter i Sverige med mer än 800 anställda. Vi marknadsför och säljer el-materiel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data/säkerhet och belysning. Vi äger Cylindavarumärket där vi sedan 1958 haft fokus på att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll genom vårt kompletta sortiment av vitvaror.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen jobbar idag mer än 46 000 personer inom 170 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cebebelysning.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern samt har möjligheten att ladda ned företagets Hållbarhetsrapport.