Butikssäljare Company Line Industry / Tools

Butikssäljare Company Line Industry / Tools

Nu behöver vi förstärka teamet i Piteå med två butikssäljare varav en med klädes och profilansvar som drivs av försäljning och service!

Om tjänsten
Som butikssäljare består dina arbetsuppgifter av att tillhandahålla vårt sortiment, hela tiden med kunden i fokus. Våra kunder har höga förväntningar på teamet i butiken och en väldigt viktig del i arbetet är att vilja ge service samt att träffa nya och återkommande kunder dagligen. För att lyckas med ditt arbete får du relevanta arbetsverktyg och vägledning av både butikschef och kollegor som stöd.

Vi söker dig som
Viktigast är att du brinner för och har erfarenhet av service och försäljning B2B. Som person är du driven, ansvarsfull, resultatinriktad och kommunikativ. Du bör ha tidigare erfarenhet av och kunskap inom våra produktområden men framför allt ett intresse för våra produkter och vår verksamhet.

Om att arbeta hos oss
Som butikssäljare hos oss har du ett
intressant och omväxlande arbete där du kommer få möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning, exponering och våra produktområden. Vi vill vara den partner som bäst tillgodoser den professionella användarens behov och önskemål.

Vi erbjuder
Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Butikens öppettider är måndag-fredag kl 07:00-17:00. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånliga personalrabatter i våra butiker.

Intervjuer kommer att ske löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan snarast dock senast 2021-07-31.
Mer info
Kontaktperson Christian Marklund
Telefon 0703557559
Email Mejla Christian Marklund
Område Piteå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.companyline.se
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (7 dagar kvar)