Montör elinstallation till RTN i Piteå

Montör elinstallation till RTN i Piteå

Dina arbetsuppgifter

Du börjar din dag på verkstaden i Öjebyn där dagens arbete gås igenom och fördelas. I din roll som montör lastar du bilen och åker ut till kunden för att montera och installera exempelvis apparatskåp. Du utför kanalisation, montage, kabeldragning, märkning, inkopplingar och kontroller. I början på uppdraget arbetar du tillsammans med en kollega, när du blivit varm i kläderna kan du även arbeta en del självständigt. Arbetstiden är 07.00-16.00 måndag till fredag.

Din profil

Om du är nyfiken, praktiskt lagd och intresserad av teknik kommer du att trivas bra i den här tjänsten! Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Du är en lyhörd lagspelare med förmåga att arbeta på egna initiativ. Vi värdesätter tidigare erfarenheter av arbete med el, montering och ritningsläsning. Körkort B är ett krav.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Reglerteknik i Norr AB. Möjligheterna till att anställningen övergår till en direktanställning hos RTN är goda om du är rätt person för jobbet. Som konsult hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2019.05.12 Vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten, kontakta Emma Sjödin på 073-351 27 54.
Mer info
Kontaktperson Emma Sjödin
Telefon 073-3512754
Område Piteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Reglerteknik i Norr AB har etablerat sig som en konkurrenskraftig aktör inom styr och regler i Norr- och Västerbotten. Företaget har funnits sedan 1988 och med mer än 30 års erfarenhet i bagaget servar de industrier, industrifastigheter och byggnader för såväl privata som offentliga miljöer. Kunderna är statliga, kommunala och privata företag och återfinns inom allt från pappersindustri till kommuner och industrifastigheter.
RTN hjälper till med behovsstyrd ventilation och implementerar processtyrningar för bl.a. tillverkande industrier i behov av optimerad flödesstyrning. De utför även tjänster inom apparatskåp, el i styr och felsökning.