Kundtjänstmedarbetare för kommande uppdrag i Piteå

Kundtjänstmedarbetare för kommande uppdrag i Piteå

Dina arbetsuppgifter

Hej, och vad kul att du kikar in just denna annons!
Vi söker nu kundtjänstmedarbetare för kommande uppdrag till Piteå. Du kommer ingå i ett glatt gäng som har ett genuint intresse för service samtidigt som du befinner dig i en utvecklande och lärande miljö. Du kommer främst att svara på inkommande samtal, men också via epost, chatt och hjälpa kunden i olika typer av ärenden. Tjänsten innebär att du tydligt följer de riktlinjer som är angivna för arbetet. En viktig del i rollen är att ge en personlig och professionell service.

Du som söker vill arbeta heltid, deltid eller extra vid behov. Hos oss kommer du att erbjudas ett spännande och varierande jobb i en engagerande miljö där du och dina kollegor varje dag utvecklas tillsammans. I nästa steg i processen kommer det specificeras vilket uppdrag och kund som är aktuellt för just dig.

Din profil

För att lyckas i denna roll tror vi att du som person är serviceinriktad och gillar socialkontakt med kunder. Du är en problemlösare som håller en positiv inställning och bemöter företagets kunder professionellt. Vi söker dig som gillar att arbeta i team och kan dela med dig av kunskap till andra. Vidare är du ansvarstagande och ser en utmaning i att överträffa kundens förväntningar. Att arbeta helger och kvällar är inget som begränsar dig.

Ansökan

Du blir anställd av oss på Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos oss på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet spelar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Om du har några funderingar kring tjänsten eller har andra frågor är du välkommen att kontakta Andrea Costow 070- 821 53 10 eller via mail andrea.costow@clwork.se. Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Andrea Costow
Telefon 070-821 53 10
Område Piteå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 mars 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se