Extrapersonal kundservice

Extrapersonal kundservice

Dina arbetsuppgifter

Pluggar du eller arbetar du halvtid och är intresserad av ett extrajobb? Då är det dig vi söker!

Till vår kund i Piteå söker vi nu dig som brinner för kundservice. Du svarar på inkommande samtal och ger god service utifrån kundens behov genom att söka svar i givna datakanaler. Du ger på ett förtroendefullt sätt information om det som efterfrågas samtidigt som du trivs med att jobba i ett högt tempo. Dina arbetstider kan variera från dag- eller kvällspass. Beroende på uppdrag kan även helgjobb förekomma.

Din profil

Som konsult på Clockwork är det viktigt att du har rätt inställning och att du står för våra ledord som är glädje och engagemang. Din positiva inställning smittar av sig på din omgivning och du tycker om att ge det "lilla extra" i ditt arbete. Som person är du serviceinriktad, driven och har en positiv inställning till det du gör. Du är en problemlösare som har lätt för att lära dig nya saker och sätter alltid kundens behov först. För att vara intressant för tjänsten behöver du ha en annan syselsättning på minst 50%. Det är även viktigt med goda kunskaper i svenska och engelska.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Emma Sjödin 073-351 27 54 eller Marie Lundin 073-351 27 30. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför snarast möjligt via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Emma Sjödin
Telefon 073-3512754
Område Piteå
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se