Däckmontör

Däckmontör

Dina arbetsuppgifter

Clockwork söker nu däckmontörer inför vårens säsong till en av våra kunder. Som däckmontör kommer du arbeta med att montera, balansera och skifta däck under högsäsong. Du kommer även att ha kontakt med kunder.

Din profil

I detta uppdrag är din bakgrund inte det viktigaste, utan vi lägger stor vikt vid din personlighet. Men om du har erfarenhet av arbete i däckverkstad eller liknande är det givetvis mycket meriterande. Då arbetsbelastningen kan variera ser vi gärna att du är flexibel gällande arbetstider. Som person är du positiv, serviceinriktad och effektiv. Du har ett gott bemötande och känsla för service. Vidare har du en god samarbetsförmåga och är hjälpsam. Arbetstempot kan vara högt, så det är viktigt att du trivs i en sådan miljö. För att orka med det fysiskt tunga arbetet behöver du vara i god fysisk form.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten, kontakta Marie Lundin tfn; 0733-51 27 30. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig! Sök tjänsten så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Marie Lundin
Telefon 073-351 27 30
Område Piteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se