Dina arbetsuppgifter

Vi letar nu efter talangfulla och erfarna CNC-operatörer som vill vara med och utvecklas med våra kunder. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av fräsning och borrning utifrån ritningar samt att självständigt programmera i styrsystem som exempelvis Heidenhain, Siemens eller HAAS. Bearbetningen som görs i maskinen är blandad men består mest av småserier eller enstyckesproduktion.

Din profil

Det är nödvändigt att du har tidigare arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller har en verkstadsteknisk utbildning. Det är meriterande om du har kunskaper från att programmera i nämnda styrsystem sen tidigare och/eller har truck- och traverskort. Du är en handlingskraftig problemlösare som trivs med att jobba självständigt men passar även bra in i grupp.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. En roll som ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vid frågor angående tjänsten, kontakta Emma Sjödin på 073-351 27 54 eller mail emma.sjodin@clwork.se. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig! Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Emma Sjödin
Telefon 073-3512754
Område Piteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 dec (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se