Elektriker till Caverion Piteå

Elektriker till Caverion Piteå

Vår enhet i Piteå växer i snabb takt och vi behöver nu täcka upp med nya drivna kollegor. Är du en erfaren elektriker som vill arbeta i en välmående koncern med goda utvecklingsmöjligheter? Sök då tjänsten som elektriker till Caverion Piteå!

Arbetsuppgifter
Som elektriker på Caverion Piteå kommer du främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-/kraftanläggningar och styr- & reglerutrustning inom industri och fastighet.

Tjänsten som elektriker på Caverion Piteå innebär ett engagerande arbete där alla i teamet hjälps åt och som vidare inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjligheter att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även
 • Daglig kontakt med kunder
 • Se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder
 • Planering av eget arbete
Kompetens
 • Elteknisk utbildning
 • Gärna ett par års erfarenhet av arbete som elektriker
 • Kunskap om el-dokumentation och reglerteknik
 • Meriterande med högspänningskompetens och eller instrumentmontage
 • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
 • B-körkort är ett krav
För att passa för tjänsten bör du trivas med att arbeta självständigt, samtidigt som du har lätt för att samarbeta och inte är rädd för att arbeta över gränserna. Som person bör du vara serviceminded, positiv och social.

Kort om Caverion
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2018 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15.000 anställda inom 10 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Varför Caverion?På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:
 • Innovation
 • Samarbete
 • Ansvar
 • Professionalitet
Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, kontakta ansvarig rekryterare Elin Sirén, tel. 070-147 87 69 eller mail elin.siren@caverion.com alt. Servicechef Erik Wikström tel. 070-593 54 24 eller mail erik.wikstrom@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.