Servicerådgivare

Servicerådgivare

Burlin Motor Piteå söker Servicerådgivare
Vi söker en positiv och serviceinriktad rådgivare till vår kundmottagning i Piteå.

Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor i verkstad / reservdels mottagningen möta och hjälpa våra kunder på ett professionellt sätt. Du har en central roll i kundmottagningen.

Förutom din positiva framtoning krävs det att du som person är lyhörd för kundens behov och tydligt förmedlar våra förslag och åtgärder. Under din arbetsdag sker även många interna kontakter vilket ställer krav på att du kan samarbeta med dina kollegor för att hitta de bästa lösningarna för effektivitet och kundtillfredsställelse.

Vi söker en person med tidigare erfarenhet av verkstadsbranschen, gärna som kundmottagare eller personlig servicetekniker. Det är också en merit om du har erfarenhet av branschvanliga datasystem som exempelvis: Kobra, Cabas

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med bra laganda, som satsar på arbetsmiljö och utbildning och som också ger dig stora möjligheter att påverka ditt och din avdelnings arbete.

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Wille Forsman, telefon: 0911-39839
Skicka din ansökan till: wille.forsman@burlin.se
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.burlinmotor.nu/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Burlin Motor AB, grundades av Burlin Gruppen 1995. Vi är ett innovativt och entreprenörsinriktat bilföretag som sedan sin start har visat god lönsamhet. Burlin Motor driver Toyota fullserviceanläggningar i Umeå (1995), Skellefteå (1995), Piteå (2010) och Luleå (2004). 2001 tillkom Yamaha Center i Skellefteå. AVIS biluthyrning började vi med 2010 i Luleå.

Umeå-, Skellefteå- och Luleå-företagen är miljöcertifierade enligt ISO14001. Piteå följer Toyotas 8 miljösteg.

Burlin Motors ägande består av VD/koncernchef Stefan Burlin, tillsammans med platscheferna på respektive ort.